Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo ticom ma mentem vele...

Daewoo ticom ma mentem vele és meg ált?

Figyelt kérdés
elótte már volt olyan hogy fuladt és nem volt hidegen alapjárat sem melegen volt alapjárat de akkor is bizonyos ponton fúlt vettem bele ujj ac pumpát mert azon a membrán át volt szakadva kicseréltem akkor is ful bizonyos fordulaton? ma pedig meg is ált alattam nem indul egyszer csak meg ált? inditózom alapjáraton ketyeg 1-2 másodpercig és leáll gázadásra lefúl le szettem az ac pumpatol a benzincsövet ami a karburátorba viszi be a benzint indítóztam és ott nem jön benzin pedig kéne eldugulhatott a benzin szűrő ami a tank mellet van? vagy valami más baja lehet ?
2013. márc. 18. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megelégelte, hogy analfabéta a gazdája.
2013. márc. 18. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
mert ? normálisan kérdezem? ha így álsz hozzá akkor te se tuc valami sok mindent.
2013. márc. 18. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Fúúú bammeg 6 sorba legalább 15 helyesírási hiba a nyelvtanról nem is beszélve :D
2013. márc. 18. 20:08
 4/5 Napkiraly ***** válasza:

ki kéne tekerni a gyertyákat, hogy nedvesek-e.

Ha nem nedvesek, akkor gyújtás.

A vákuumvezérelt automata karburátort nehéz elrontani.

Ami esélyes:

-AC pumpa (biztos kínai)

-benzincső dugulás

-benzinszűrő

A benzinszűrő kb a bal hátsó ajtó alatt van,vedd le, nézd meg mi újság. Esetleg próbáld az AC bemenő csövét dugd egy üveg benzinbe, onnan felszív-e. Szívd meg az AC bemenő csövét hogy jön-e belőle benzin.

Van benne benzin?

2013. márc. 18. 21:18
 5/5 Napkiraly ***** válasza:
Bocs, rosszul írtam. Ha nedvesek, akkor gyújtás
2013. márc. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!