Milyen ragasztóval lehet felragasztani a rendszámtáblát hogy biztosan tartson?
"Fémet? Azt nem nagyon fogod tudni jól felragasztani. Ahhoz túl nehéz, meg aztán a felülettel is gondban leszel."
Meglepődnél ha kipróbálnád! Az a 2dkg-os vékony alumíniumlap nem súly...
Szerintem meg pillanatragasztó nem jó: vékony ezért nem ragad egyenletlen felületen, merev, nem szereti a nagy hőváltozásokat.
Szerintem.
Én erre a díszléc ragasztóra gondoltam (nem arra amit a szobafestők használnak):
Múlthéten hagytam el a rendszámomat. A rendszámtáblába volt beleragasztva.
Fúrd ki, csavarozd fel... Ne kockáztass:)
"De csavarozni meg elvileg nem szabad mert azt büntethetik."
De szabad, csak úgy kell csavarozni, hogy ne változtassa meg a rendszám képét. Vagy a számok-betűk között kell csavarozni, vagy le kell festeni a csavarfejeket...
Ezt máskor úgy, hogy más is lássa!
:)
Az üzenet küldője: xxxxxxxx
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: tegnap 22:48
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Milyen ragasztóval lehet felragasztani a rendszámtáblát hogy biztosan tartson?
"Kétoldalas ún. díszléc ragasztóval. Bármelyik autósboltban kapható."
Az üzenet témája: rendszámtábla ragasztás
Az üzenet szövege: Köszi a válaszod!Vettem díszléc ragasztót,valami iszonyatosan bivalyerős cucc.Felragasztottam a rendszámtáblát,aztán megpróbáltam leszedni,nem sikerült. :) Nagyon jól fogja!
Örülök, hogy segíthettem, már kb. 15 éve használom ezt a ragacsot, és jól bevált!
No és persze Edd China is ezt használja!
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!