Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem megy a vezetes! Mit tehetnek?

Nem megy a vezetes! Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
2011 augusztusaban kezdtem el a vezetest. Elotte a kresz es az eu elsore sikerult. Sajnos a gyakorlati reszre ez nem mondthatom el. Amikor elkelkezdtem vezetni kb 25 ora utan kezdtem belejonni, de sajnos nem a lakhelyemen tanulok igy mindig buszoznom kell, es kb hetente kethetente volt csak hely igy mire belejottem 2 het mulva semmi nem jutott eszembe. Most lesz a 40. Oram tehat 10 pluszba vagyok de meg mindig nem megy. Se a parkolas, se az elsobbsegadas, elozes, nemtudok figyelni a tablakra, lampakra a tobbi autora egyszerre. Nem merek es nem is tudok egyedul donteni, h most elozzek, mehetek e erre stb. Az oktatom jofej de oktatni sokat nem tudott akkor ezek szerint. Vagy en vagyok remenytelen. Keveset gyakoroltuk a parkolast, nem is megy... A jogsim eddig kb 180e az eddigi plusz 10 oraval. Egy ora 3200!!! Fogalmam sincs mit tehetnek. A szuleim fizetik a jogsimat, de ok mar nemnagyon tudnak tobbet raszanni, hisz ez a plusz10 ora sem volt bekalkulalva. Azt mondjak mostmar probaljam meg a vizsgat, az oktatom azt h ne es enis erzem h nemallok ra keszen sot ugyerzem a leheto lwgrosszabbul allok. Jovo het szerdan megyek vezetni, anya azt mondta odaadja a penzt, h fizessem be a vizsgat. En viszont nem is merem odaadni az oktatomnak mer kb kinevetne sztem h hova gondolok h vizsgazni akarok. Elvagyok keseredve, mar nemis akarom az egeszet:(( 18/L

2013. márc. 21. 14:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast:) holnap megyek vezetni igyekszem mindent jol csinalni es megjegyezni. Befizetem a vizsgadijat is. Egyebkent megtudna cki mondani h azt az oktatomnak keell odaadjam?? Es kb mennyi ido amig kapok idopontit? Koszonom
2013. ápr. 15. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!