Nem megy a vezetes! Mit tehetnek?
Nyugi, ezzel én is így vagyok!
Ma volt a 26órám még, az ktatóm jelezte hogy még ne, én is elég szétszort vagyok, figyeljem az autót,a táblát, z úttesti jeleket a másik autót, egészen tuti hogy ez nehéz, és nem 30óra alatt jövünk bele, de kitartás kívánok neked. És ne érezd magad egyedül! :)
Szerintem kérd meg a szüleidet, hogy naponta egy órácskát valahol mozogjatok autóval.
Nem bántásból,de ha nem megy, ne erőltesd.A jogsi nem olyan mint az írás.Kell az élethez, de ha nem megy akkor se a sajátod, se más életét ne tedd kockára azzal, hogy "megveszed" a jogsit.
Nem bántásból, de az utolsónak igaza van.
Ha nem megy, nem megy, de ne tegyél kockára életeket, akár a sajátodat is. A táblákat meg tudnod kell mindenhol, és nem megszokásból vezetni.
"2011 augusztus" - ez elírás volt?
Ha nem, akkor elég egyértelmű a probléma. Ilyen szinten kihúzott gyakorlásnak nincs sok értelme. Heti 3, de legalább 2 x1,5 óra kell, hogy begyakoroljad.
Úgy vettem le írásodból, hogy autót tudod már kezelni, parkolni és közlekedni nem tudsz. Parkolást könnyű megtanulnod, szülővel/baráttal menjetek el egy kietlen területre (lehetőleg magánterület, akkor rendőr ha akarna sem köthetne bele) és gyakorold a mindenféle parkolást. A forgalom már nehezebb, azt csak oktatóval tudod tanulni. Haladj lassan és figyelj oda mindenre. Nem olyan sok az; mozgó tárgyak/élőlények, közlekedési lámpák / táblák / felfestések. 40-es tempóval le lehet simán tenni a jogsit, és bőven ad időt mindenre.
Szerintem próbáld be a vizsgát ha már tudsz ezekre figyelni.
tegnap 14:54 vagyok
Nekem ma volt a vizsga és sikerült! Azért nálam is volt olyan dolog ami miatt, ha nagyon akar meghúzhatott volna, de összességében nézve azt leszámítva azt mondta jó volt. Örült 1-2 dolognak, hogy úgy csináltam. Úgyhogy ennyi. Jó, azért nekem 2007 óta van smkp-ra, 2011 óta A korl. jogsim!
Kedves Kérdező!
Ne hallgass azokra a "jó szándékú" válaszolókra akik azt mondják , hogy hagyd abba az egészet. Biztos ők úgy születtek hogy tudtak vezetni , kormánnyal a kezükben , soha nem voltak kezdők , tanulók , és soha nem bénázták. Feltételezem , hogy ilyen kedves válaszok után ez mind így történt. SOHA semmit nem adunk fel , mert az kudarc. A parkolásokkal addig törődj míg megcsinálod a vizsgát. Én is rengeteget szenvedtem vele , és sikerült a vizsgám , bár nem mondom hogy könnyen de sikerült. Most se nagyon tudok parkolni , soha nem fogok tolatva beállni sehova, csak oda parkolok ahol nagy a hely , ha nincs , akkor megyek még egy kört, és nem dől össze a világ. Bevallom a férfiak nagyon örömére mi nők soha nem fogunk úgy vezetni mint ők. Ennyi. Szomorú igazság de ez van. Sikerülni fog Neked is , biztos vagyok benne , ha nem elsőre akkor másodjára , de meglesz.Rutinod meg nem ezen a negyven órán lesz az is biztos. :) Sok sikert ,és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!