Nem megy a vezetes! Mit tehetnek?
3 éve lett jogsim, pont 18 éves koromban, szintén lány :)
Nekem hol ment, hol nem. A lényeg, hogy nyugi. Gondolom gyomorgörccsel mész órára, hogy úristen megint csinálni kell. Na ezt felejtsd el. Lazíts le. Vannak gondolom szokásos útvonalaitok, sétálj arra sokat, próbáld eszedbe vésni hol milyen tábla van, nézd az autókat, hogy te mit tennél mondjuk egy körforgalomnál, hogyan jeleznél, mikor mennél be.
A jogsinál merni kell! Egy előzés 10 mp kb, ha annyi időd van, akkor előzz, ha nincs, akkor ne.
Az oktatódnak mond meg, hogy szeretnél parkolgatni, ezért tartsatok egy csak parkolós órát. Arra se görcsölj rá. Ne egy zsúfolt parkolóban kezdjétek, hanem egy kissé kihaltabban, hogy a mozdulatokat értsd és tudd.
Megsúgom, hogy minél több plusz órát veszel, a vizsgabiztos annál elnézőbb :) Nekem is sok plusz órám volt mire vizsgára jutottam, és nem kellett parkolnom, elég könnyű útvonalat adott meg a vb.
Úgyis belejössz! Ha már ennyit beleöltél a dologba abba ne hagyd! Pénz miatt se és az ön bizalmad miatt se. Most rossz, hogy nem megy, de, ha sikeresen levizsgázol mindjárt másabb lesz :)
Ha a parkolás nem megy akkor SZÓLJ! Elvégre azért fizetsz, hogy megtanítson és, ha ez nem megy, akkor jobban rá kell "gyúrni" a dologra. Képzeld ahol én vezetek 3350ft egy óra. De jó az oktató, nekem is elmagyarázta amit nem értettem akár 4-5x is :D És van olyan lány aki harmadjára (!) bukott meg. Ketten pedig már másodjára. Úgyhogy nincs mitől tartani :) Na, bocs a sok OFF miatt :D
20f
nincs ebben semmi. 45%-os a bukás az első vizsgákon. Én úgy mentem oda, hogy mindenki azt hitte, hogy át fogok menni, aztán mégis beszoptam. a vizsgabiztos is engem sajnált a végén, mert tényleg alap hiba volt, amiért buktatni kell, de amúgy meg jól mentem.
A parkolást szerintem azért nem gyakoroltátok annyit, mert még az sem megy, h elsőbbséget adj. Először mindig a forgalmat szokták megtanítani, de mindegy is, mert mindkettőt tudnod kell ahhoz, hogy átmenj. Ha rossz az oktatód, akkor menj át egy másikhoz, lehet hogy egy új ember mellett kevésbé görcsölnél. Nekem pl egy házaspár mindkét tagja szokott jönni az órákra és észrevettem, hogy a nővel jobban kijövök és nála a vezetés is jobban megy.
Anyukádnak meg próbáld elmagyarázni, hogy nem állsz jól. Sokkal drágább egy pótvizsga, mint a pótóra...
ma 14:54-es vagyok
Én sem a lakhelyemen vizsgáztam (smkp, Ak jogsi) és sosem fogok valószínűleg ( 5 utca van itt csak :D ) Nem tudom ezzel mi a baj, hogy nem ott vizsgázol ahol laksz. Elvégre nem csak a lakhelyeden fogsz közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!