Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1996 Audi A4 1.9 TDI Automata,...

1996 Audi A4 1.9 TDI Automata, mennyire megbízható mind motorikusan mind szerkezetileg?

Figyelt kérdés
Illetve olyan 700 ezret megér? Néztem kézi váltóst is, ami jobbnak tűnik az olyan 600 ezer körül kezdődik. Érdemes hosszabb távra egy ilyen autóba belefektetni?
2013. márc. 19. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit régi autó, úgyhogy szerelgetős, ami Audinál nem olcsó.. viszont maga a kocsi kiválóan megépített, ha ilyen idős korban gondolkodsz, akkor jó vétel lehet. Én kéziset vennék, szimplán azért, mert ha az automata váltóval gond van, akkor ott nagy a baj.
2013. márc. 19. 19:14
 2/3 petizacc ***** válasza:
Jó autók ezek! De ilyen olcsón nem vennék az biztos. Én 800 ezertől 1 millióig nézegetnék belőlük és csakis kézi váltósat!
2013. márc. 19. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A motorja az örök élet, de inkább kézi váltósat vegyél.
2013. márc. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!