Milyen külföldre járós autót vegyek?
Figyelt kérdés
Ausztriába és Németországban dolgozom és 2 hetente járok kb haza. Erre a célra szeretnék egy megbízható, dízel autót venni. Néztem 2 kategóriát. Az egyik az öregebb fajta autók, amik kb 10 évesek. A másik az újabbak a 4-5 évesek. Mind 2 kategóriának meg van a maga előnye és hátránya is. Az újabb drágább. de talán többet megy. A régi meg pont az ellentettje. Olcsóbb, de ki tudja mennyit megy még. Mind 2 kategóriában néztem Audi a6 ot, BMW 5öt, és egy pár toyotát skodát stb. Lényeges hogy nagy legyen. És esetleg egy 6. sebesség sem árthat az autópályán. Válaszotokat köszönöm előre is.2012. dec. 12. 09:57
2/14 A kérdező kommentje:
Az újabb vagy a régebbi kategóriából? Esetleg neked van személyes, gyakorlati tapasztalatod velük?
2012. dec. 12. 10:34
3/14 anonim válasza:
Az attól függ mennyit szánsz rá. Amúgy Passat-ot ajánlanék én is. Az egy remek utazóautó.
4/14 A kérdező kommentje:
Értem. Jó lenne ha valaki a gyakorlati tapasztalatát is megosztaná.
2012. dec. 12. 11:12
6/14 A kérdező kommentje:
Például arra, hogy milyen autót érdemes venni hosszútávú utakra venni. Megbízhatóság, fogyasztás, strapabírás,stb....
2012. dec. 12. 15:52
8/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy újat? Nem ezek a fő szempontok talán?
2012. dec. 12. 17:47
9/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy 6 sebességes legyen, mert ha sokat jársz pályán, sokat számit, kiméli a motort meg a fogyasztás is jobb. Szerintem a 4-5 éves kategóriát nézzed, azokban még van legalább 200 ezer km, de a 10 évesekkel már sok probléma szokott lenni. Jó választás a Passat, mert viszonylag elég olcsók és elég sokat birnak, de egy A6 os sem lenne rossz választás. A6-ost 3000-es motorral vegyél, mert az nincs úgy kihegyezve, mint a 2000-es, és sokkal könnyebben viszi az autót, igy sok kilómétert kibir. 4-5 éves 5-ös BMW-ből E60-ast kapsz, az pedig nem egy jól sikerült széria. Figyelmedbe ajánlom a Mercedes E-klassét is.
10/14 ßđkan válasza:
Vw Passat
Vw Bora
Audi A4, A6, A8(bár az dieselbe jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!