Szerintetek 2 forgalmi vizsga bukás után érdemes még
próbálkozni?
Figyelt kérdés
két alkalommal buktam meg a forgalmi vizsgán. a második vizsgámon az utolsó 10 percben buktam. Sajnos a tanfolyamot kényszerből kezdtem el mert muszáj volt mivel megörököltem 3 járművet és kellene a jogsi. Most már ott tartok hogy feladom az egészet és hagyom a fenébe. 25 évesen marad a buszozás és a bringa
1 ismerősöm megbukott rengetegszer és utánna felküldték pestre hogy ott kell vizsgáznia 11 edjére sikerült!! nem irtam el tizenegy edjére sikerült neki !!!!!!!!!!!!!
de sikerült mert nem adta fel!!!!!!
majd más vb vel hátha átmész lehet próbálkozni gondold csa k ek ha mindent feladnánk az életben akkor nem jutnánk sehova nem érhetnénk el semmit... semmit nem kapunk csak úgy bár valaki könnyeben valaki nehezebben kap meg valamit de ha igazán akarja akkor MEGKAPJA!!!
ha majd nem sikerül 15 jére sem akkor kezdenék el gondolkozni hogy itt már valami próbléma van!!!
próbáld más oktatóval más vb vel és tuti sikerül előbb utóbb!!!
sok sikert és soha ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 1. 12:18
12/21 anonim válasza:
jah és még az lemaradt hogy az országos átlag közelse az hogy elsőre sikerül legfőképp azért mert a pótvizsgadíjjak igen jóljönnek egyes emberkéknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
főleg hogy te magad is mondtad hogy jól vezettél akkor egyértemüen a pénzcsalásrol van szó
2013. ápr. 1. 12:21
13/21 anonim válasza:
én 2 iskolában ha jól emlékszem 7szer buktam meg 1 elmélet 6rutinvizsga (A kat) .Egyébként mehetsz vizsgázni hatvannyolcadszorra is .. Ha idegileg meg pszichésen fel tudod dolgozni(meg persze van rá elég pénzed) meg tudod kezelni magadban a 68bukást és oda tudsz állni még a 69. alkalommal is a vizsgapályára vagy a kiindulási pontra akkor az is lehet hogy a 70.vizsgádon átmész. (Volt már rá példa)
2015. júl. 25. 14:51
14/21 anonim válasza:
50%ban múlik rajtad hogy megbuksz vagy nem. Ha a vizsgabiztos egy gyökér akkor úgyis megbuksz, ha hibátlanul vezetsz is bepipál valami hülyeséget, hogy nemvettél észre egy gyalogost stb.. 1000 lehetősége van, ha pedig jófejet kapsz ki akkor sikerülhet. Ajánlanám, ha lehet másik VB-nél vizsgázz.
2016. szept. 1. 12:55
15/21 anonim válasza:
Szia! Azòta megcsináltad? Vagy abbahagytad?
2017. aug. 25. 17:21
16/21 anonim válasza:
azóta már vett egy biciklit ..
2017. aug. 25. 18:46
17/21 anonim válasza:
Én ma buktam meg másodjára. Elég rosszul esett. Ez tény. De meg fogom próbálni harmadjára is. Mert még egyszer ennyi pénzt nem fektetek bele. Nekem legnagyobb gondom a vizsgadíj fizetése mert nagyon sok. Teljesen jogralanul buktattak meg. Vagy max szoltak volna hogy itt figyelni kéne máskor de mehetünk tovább. De ez sem történt így.
Nagyon érdekelne kedves kérdezö hogy végül mire jutottál mert én is vacilálok azért kicsit.
2017. okt. 9. 12:18
18/21 bvkriszti válasza:
sziasztok!nekem ma volt a 3.vizsgám..megbuktam megint.pedig az oktato szerint is nagyon jol vezettem eddig..a vizsgabiztos meg annyit mondott a végén,hogy nem volt szerencsém..a szitu annyi volt,hogy zöld jelzésnél jobbrakanyarra készülve tulságosan lelassitottam a kocsit és erre azt mondta,hogy a tilos tábla jelzése biztos erősebb inger volt.holott hiàba mondtam neki,hogy nem akartam megállni..simán elmeszelt.ennyire nincs szerencsém?
2017. nov. 22. 20:42
19/21 bvkriszti válasza:
még annyit had irjak,hogy az előtte levő vizsgán azért hasaltam el,mert miután a körforgalomban elengedtem csomo autot,kitisztult az ut,elindultam.mikor bent voltam majdnem félig,balrol jött egy nem normális,aki miután meglàtta a t betüt,beletaposott a gàzba ugy,hogy reflexből az oktatom is beleavatkozott ,nehogy ütközzünk..làthato volt ,hogy szàndékos szivatás történt,mégis megbuktattak.ezek után hogy higyjem azt,hogy nem a szerencsén és a pénzen mulik??
2017. nov. 22. 20:53
20/21 anonim válasza:
Nehéz dolgok ezek. Mai világban már egy jogositvány megszerzése sem olcsó mulatság.Ennyi pénzért amennyit a szerencsétlen diák beleől a jogositványába már igazán rakhatnának egy automataváltós vizsgautót is a diákok alá,hogy legalább a technikával ne kelljen bajlódni a vizsgán. Épp elég szivás a vizsgán zöldfülűként helytállni az éles forgalmi helyztekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!