Szerintetek 2 forgalmi vizsga bukás után érdemes még
próbálkozni?
Persze hogy érdemes nekifutni mégegyszer. Ne hagyd már hogy elússzon 100 valahány ezer forint, és nem te lennél az egyetlen aki többször is próbálkozott mire sikerült.
2013. márc. 18. 16:52
2/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást ez most nagyon kellett. még utoljára megpróbálom hátha sikerül
2 az még nem vész, előfordul. A kényszer az probléma, de ha már elhatároztad magad s belekezdtél, célszerűnek tűnik befejezni.
Amúgy érdekes gondolkodás, a megörökölt járműveket el is lehet adni, gondolom, azért csak gondoltál arra, hogy hasznos lenne egy jogsi. S valóban az.
2013. márc. 18. 16:58
még 1 probát megér ha tényleg nem megy akor ne erőltesd ..nincsen rá érzéked sokan vannak igy sajna jogsi az nem kötelező mint a tanulmányi diploma.
2013. márc. 18. 17:10
van olyan ismerősöm aki 5-ször bukott, 6-szorra sikerült neki, nem te vagy az első aki bukott és nem is az utolsó
2013. márc. 18. 17:35
Ha az utolsó percekben buktál, azért az nem arra utal, hogy nagyon béna lennél. Nekem sikerült a egyszer az első perc végén buknom. Igaz, kellett hozzá rosszindulat is. Negyedikre mentem át. Nagyon izgulós vagyok vizsgákon, s ez sokat rontott. Sokkal jobban ment csak oktatóval, s főleg akkor, ha nem az unalmas vizsgaútvonalat jártuk be, hanem elcsalinkáztunk idegen helyekre.
Aki nem úgy ül be a tanulóautóba, hogy titokban már vezetett, annak kevés az, amit a kötelező minimum alatt megtanulhat. A vizsga eredményessége meg sok tényezőtől is függ.
2013. márc. 18. 18:14
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket. az örökölt járműveket azért nem szeretném eladni mert apukámtól örököltem aki sajnos meghalt és sokat dolgozott értük, a jogsi meg kellene mert nem szeretek mindíg másra szorulni sofőrt keresni ha menni kell valahová. nagyon izgulós tipus vagyok és sokat ront a vizsgán mert ha az ember ideges nem tud 100 százalékban teljesíteni egyébként a második vizsgán hiba nélkül mentem és az elnök meg is dícsért a bukás ellenére
8/21 anonim válasza:
Ne add fel,én is 2x buktam forgalmi vizsgán,és úgy voltam vele hogyha ennyi pénzt és időt bele fektettem nem fogom bent hagyni,3.forgalmi vizsgán sima ügy volt minden,nem foglalkoztam a vizsgabiztossal semmivel,csak mentem az útvonalon,majd a végén megkérdezte a vizsgabiztos,uram ez miért nem 1.re. gratulált,elköszöntünk egymástól. Ne add fel, 3.sikerülni fog. Sok sikert!
2013. márc. 20. 18:34
9/21 anonim válasza:
vizsga előtt egyél csokit,nekem bevált.
2013. márc. 20. 18:35
10/21 A kérdező kommentje:
erről ennyit megbuktam harmadjára is. az oktató egyszer sem avatkozott közbe elhárítottam egy veszélyes helyzetet amikor kihajtottak elém szabálytalanul. végigvezettem a vizsgaidőt sikerült a parkolás minden mégis megbuktatott. Végül is a VB ről annyit mondott az oktató hogy egy nagy F..szkalap
Kapcsolódó kérdések: