Szerintetek érdemes pápaszemes Mercit (W210-est) venni?
Az amelyikben még a 24es motorjai vannak megveheted, 250 szívó 01-ig 300 szívó 97-ig,,ezek még soros adagolósak.
Nekem a 24es formája jobban bejön,ezért van ilyenem.
Ha van rá 1 millió forintod akkor szerintem érdemes de ezt 600-700 ezernél már nem mondanám. Valóban nem ez a legjobb merci típus de a facelift-esek már sokkal jobbak minőségben és megbízhatóságban is. 2000től nézegesd(facelift éve). A motorjaik az akkori időben(1995) a legjobbak között voltak.
Az alkatrész ára a hasonló kategóriában lévő márkákhoz hasonló. A 124es merci megbízhatóbb volt mint a w210 de viszont nagyon régi konstrukció és szerintem nem éri meg már pénzt fektetni bele mert később szinte eladhatatlan akár mennyit is költesz rá. A ladához tudnám hasonlítani mivel már azt is csak a lada fánok veszik és 1-2 ehez a típushoz ragaszkodó.
Ladához hasonlítanád?
Ember ültél már 24esben vagy egyáltalán merciben?
A 124es a valaha gyártott legmegbízhatób,legstrapabíróbb legjobban szerethetőbb merci,soha többé nem fog ilyen jó autót gyártani a MB.
Vezetés közben halálos csend van az utastérben,semmi zörej,kopogás 20 év után sem,én 2 év alatt csak olajakat,szűrőket cseréltem benne.
Angliában élek havonta vehetnék akár W210est,de nem kell.ezt nem nagyzolásból írom,itt ez egyébként is alap, hanem a mihez tartás végett..
Kicsit félre értettél én a vevő körét hasonlítottam a ladáéhoz. Igen, ültem már Mercédesben és mit ad isten pont egy 124-esben. Amúgy a Lada(2101,2107) elég népszerű volt Németországban is szóval nem egy leírandó márka. Ezen felül még mindig azon a véleményen vagyok, hogy közel egy millióért nem érdemes 124est venni mert a legfiatalabb darab is 18 éves és ha ennyi pénzért 12-13 éves w210est tud venni akkor mindenféleképpen ezt ajánlanám. Egy szóval se cáfolom a 124es sikerességét mert a '90es évek egyik szimbóluma volt de már 2013at írunk és ha valakinek csak használati eszköz az autó ami A-ból B-be viszi akkor úgy gondolom érdemes minél fiatalabb, kevesebbet futott típust nézni/venni.
Mellesleg nagy Mercedes-Benz rajongó vagyok de nem elfogult főleg úgy, hogy most mind két típus ehhez a márkához kapcsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!