Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autógumi méretet válaszuk?

Melyik autógumi méretet válaszuk?

Figyelt kérdés

Le kell cserélnünk az autónkon a gumikat, a kocsi papírjain az van írva,hogy 165/55/R13.

Elmentünk érdeklődni a gumishoz s ott azt mondta, hogy ne ezt a méretet válaszuk, hanem a 145/70/R13-t, mert azok darabja 2 ezer forinttal olcsóbb.

Melyiket válasszuk, ami a műszaki könyvben meg van írva, vagy amin darabonként 2 ezer forintot spórolhatunk?

Fait Seicento autónk van 1,1-s 54 LE.

2013. márc. 16. 13:51
1 2
 11/13 szántóvető ***** válasza:
2006-ban vettem barum téli gumikat,meg voltam vele elégedve.
2013. márc. 16. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:

"Téli guminál Barumra gondoltam."

Az egy jó középkategóriás gumi. Szerintem jó választás.

"Nyári gumira, van valami tanács?"

Igazából ez pénztárcától függ. Én jobban preferálom a márkásabb gumikat, de a pénzt sem sajnálom rá. A téli gumim Michelin Alpin A4, a nyári meg Goodyear F1 Eagle.

De még egy teszkós akármilyen gumi is talán jobb, mint egy lekopott régi és emiatt rideggé vált példány.

2013. márc. 16. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
arthur39 azért kell lekreténállatozni mert amíg a kérdező f.szán elírta a méretet amit mondott a gumis az alapján kapásból 2 mérettel kisebb gumit ajánlott volna, tehát nem, hogy baromság lett volna amit ajánlott, még veszélyes is. Azért!
2013. márc. 17. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!