Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen gumit ajánlotok az...

Milyen gumit ajánlotok az autómra?

Figyelt kérdés

2006 os Seat Cordobáról van szó, gumiméret 195/55 R15

Még nem esedékes, de tavasszal új szett nyári gumit kell venni, mert elkoptak. A legfontosabb az lenne, hogy halk futású legyen a gumiabroncs. Tehát gondolom puhább keverékűt kellene keresni. Nyílván nem a legdrágábbat venném meg, egy jó középutat keresek. Saját tapasztalatokat szivesen meghallgatok.

2012. okt. 18. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Michelin Pilot, Good Year, Dunlop. Ezeket ajánlanám.
2012. okt. 18. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azzal kezdeném mit ne vegyél,Kínai szarokat,és Sava Intesat,na a Sava-nál szarabbat nem tudok elképzelni!Ha ki tudsz fogni egy használt garnitúra Brigeston Turanza-t azzal nem csalódsz,esetleg még Michelin Energy-t!Én a Brigestont 40-ért vettem használtan 4db-ot úgy,hogy a matrica még rajta volt!
2012. okt. 19. 11:09
 3/4 anonim válasza:
a puhább gumi gyorsabban kopik,a michelinnek kiváló az élettartama,barum téligumit vettem újonnan abban sem csalódtam,autós újságok méret szerint sok szempont alapján tesztelik a gumikat,érdemes utánanézni vásárlás előtt.
2012. okt. 19. 21:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Kínai szar nem fog kerülni az autóra ez 100%

Jelenleg Kumho Ecsta SPT van alufelnin, de valami borzasztó, még új korában halkan is futott de mostanság már iszonyú. biztosan a mintázatából adódóan is, de kezd idegesítő lenni.

Pár napja vezettem egy 15 éves suzuki swifet, de esküszöm nem hallottam benne a kerék "zaját" Nem azért mert a cordoba egy prémium autó, de biztosan jobb mint az a 15 éves swift....

Még mielőtt valaki elkezdene kombinálni, nem csapágyas egyik kerék sem és nincs ki a futó,ű sem a kocsi alatt :) egyszerűen nagy a gördülési zaj és nem tetszik

2012. okt. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!