Miért vannak olyan autósok, akik a kocsi tetejéről nem takarítják le a havat?
Elsétáltam ma a Tescoba. Elég sok autó volt már az utakon, van aki félve ment, óbégatott is a mögötte lévő vagány gyerek, hogy "menjél már." Mondtam is a páromnak, hogy meglátszik, autóval észt nem adnak.
S tudjátok mit figyeltem meg? Nem egy kocsinak a tetején ot volt a tegnapi hóesés eredménye! Elejét, hátulját letakarította, de ott nem. Olyan szépen pergett le nagy darabokban az úton, veszélyeztetve ezzel a mögötte haladókat.
Ti fent is letakarítjátok?
ma 13:58 Én nem vagyok tapasztalt vezető, ezért is érdekel mások véleménye ezzel kapcsolatban.
Az utolsó előtti válaszolónak is lehet igaza,nem?
Azért azt sem nevezném kellemes érzésnek, mikor 130-cal az előttem lévő autóról a szélvédőmre verődik a hó.
Baja, persze nem lesz tőle az autónak, de engem zavar ha hullik a képembe. Lehet más szereti, nem vagyunk egyformák. :)
Ami engem kimondottan meg szokott ijeszteni, az rendszeresen az M0-son vizes esős, latyakos időben a belső sávban, mikor a szembejövő több tíz liter vizet zúdít váratlanul a szélvédőmre. Nem számítok rá és hirtelen valami elkezdi verni az autót és nem látok semmit. Bevallom meg szoktam ijedni egy pillanatra, de balesetet még nem szenvedtem miatta. Akkor most alkalmatlan volnék a vezetésre? Ez vicces. Szerintem az emberek döntő többsége megijed egy hirtelen vizuális és akusztikus változástól, amire nem számíthat.
"Ha látom, hogy egy autónak előttem tele van a teteje hóval, akkor bekalkulálom, hogy az bármikor leeshet. "
Nem egyszerűbb lenne a tulajnak leseperni, mielőtt indul?:) Mennyi idő lenne?:) Ennyire nem szabad lustának lenni.:)
"Egy vezetőnek föl kell mérnie az útviszonyokat, a lehetőségeket és nem ijedeznie kell."
Ez igaz! Ha ezt mindenki betartaná, nem lenne baleset sem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!