Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befagyott a váltóm mit tegyek?

SSđkan kérdése:

Befagyott a váltóm mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem lehet sehová se mozditani 2-ben hagytam onnan nem megy sehova mitől van ez és mit tegyek?

2013. márc. 15. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Az autót leállítva probáld meg előre hátra mozgatni az autót hátha az valamennyire feltöri,hogy tudjon mozogni.De azt is megteheted hogy nem nyomod be a kuplungot és egy egy pöccögetve néha indítod de vigyázz meg ne ugorjon nagyon az autó mert összetörheted ha olyan helyen állsz . Utána nyomd be a kuplungot és próbáld kivenni sebességből .Velem még nem fordult elő ilyen úgyhogy majd mások is írnak remélem :)
2013. márc. 15. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.. :D
2013. márc. 15. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinyomott kuplunggal indítsd be, és várj, ameddig átmelegszik kicsit. 10 perc alatt illene felmelegednie annyira, hogy ki tud venni sebességből. A kinyomócsapágy örülni fog neki, de őt nem kérdezte senki... ki fogja bírni.
2013. márc. 15. 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :D
2013. márc. 15. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Disznó pörkölővel ha van azzal melegítsd ki,én sokszor csináltam úgy.
2013. márc. 16. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

ja csak úgy csináld a disznópörkölővel hogy ne teljesen nyisd meg a palackot, hanem csak egy kicsit égjen, és tedd le a földre, és húzogasd ide oda az autó alatt, és ha meg azt csinálod amit az előző írt hogy beindítod benyomott kuplunggal, és felmelegszik a kocsi, azt meg csináld úgy hogy nyomkodod a gázt, hogy hamarabb felmelegedjen, és ne kopjon olyan sokáig a kuplung!

én ma reggel járattam az autómat, beindítottam a gázhoz nem értem egyszer sem, és 10 perc múlva megnéztem az autót, és még meg sem mozdult 10 perc alatt a vízhőfok mérő!

kb 15 perc után mozdult el, és akkor mikor elmozdult onnantól már gyorsan fent van 90C-on

2013. márc. 16. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2013. márc. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!