11/13 anonim válasza:
Van egy 86 os audi 80 om .Eddig majdnem semmi bajom nem volt vele pedig eleget használom.van benne 200 e.km.Nem ez az elsö és nem is utolsó audim.Akinek van az biztosan egyetért.
12/13 anonim válasza:
Harkonnen nekem volt zastavám, ladám ezek rövid ideig mondjuk nekem lada nem jött be suzuki swiftem volt 5 évig pedig arra is sokan mondják hogy milyen szar nekem az is bevált igaz most 2.0 dízel toyotám van elcseréltem a suzukira mert nekem nagyobb autó kellet a csávónak akinek a toyota volt neki meg kisebb. De ha citruen c5 let volna akkor is elcseréltem volna. Lehet hogy 10 év múlva francia vagy olasz autóm lesz én nem vagyok márka függő tetszésre meg a jó műzsaki állapotot szoktam nézni meg persze most már azt is hogy nagy autó legyen a hosszú utak miatt.
13/13 anonim válasza:
Én F astráért nem adnék 600 000-et, de még 500 ezret sem. Ennyiért már vehetsz B vectrát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!