Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg rossz vétel lenne?...

Tényleg rossz vétel lenne? Használt autót szeretnénk venni, és a férjem teljesen beleszeretett egy FIAT STILO 1.4-es autóba.2006/7hóban üzembe helyezett,90. 000km-t futott,1.100. 000HUF. Viszont édesapám szerint közel sem ér ennyit.

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se ér annyit pedig ennyiért árulják ezeket :/

Miért pont fiat?

Ha még szép autó lenne... Ezért a pénzért válogathatnál más márkák közül is.

2013. febr. 3. 10:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerinted ilyen árban milyen márkát lenne érdemes venni, ha 6-7évesnél öregebbet nem szeretnénk? Opelt, meg Peugeot-ot is néztünk. De most is Fiatunk van (Bravo), apósoméknak meg Stilo-ja.
2013. febr. 3. 10:59
 3/8 szántóvető ***** válasza:

egyetlen típusról sem merem kijelenteni hogy rossz autó.

menjetek nézzétek meg.Újonnan 3,5 millió volt,gyári átlagfogyasztás 6,5 liter :)6 sebességes váltó.

[link]

2013. febr. 3. 11:00
 4/8 Agytörzsi Prof. ***** válasza:

Mindegy, hogy milyen autót választasz, azonnal jönnek a "szakik", akik megmondják, hogy miért sz@r.

Jóanyámnak is Stilo-ja van, 1.2-es 6 gangos, és semmi gondja nincs vele. Mellesleg a kinézete is teljesen átlagos, nem értem, hogy azzal mi a gond. Az ár/értékéről nem tudok semmit, meg kell nézni más autókat is, és dönteni.

2013. febr. 3. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Olyan autót válassz, ami tetszik, megszólít téged, és több hozzáértő is azt mondja, hogy jó az állapota. Magam is sokszor megyek el másokkal autót nézni, de arra a kérdésre, hogy megéri-e az árát, csak a vevő tud válaszolni, mert nem biztos, hogy ismerem az igényeit, és nem is érdekel mennyire barátja a saját zsebének. Én csak a műszaki állapotáról, és az esetleges javítási költségekről nyilatkozom nekik.

A saját autóimat úgy veszem, hogy szerelem első látásra, aztán elmegyek a családdal, és megbeszéljük kinek miért teszik vagy nem. Volt, hogy elkezdtem keresni egy diesel kézi váltós autót, a végén benzines automatát vettem eggyel újabb évjáratban...

2013. febr. 3. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
nos ha férjed ahogy irod teljesen beleszeretett bizd rá a döntést. volt már egy jó pár autóm /olasztól fiat ,lancia a ladáig ,skoda .német stb./de saját tapasztalatom,hogy mindegy milyen autó ha jól karban van tartva,és szereti az ember,amelyikbe elsö látásra beleszeret az ember, az esetleges hibáit is könnyebben elviseli ./akár a nőknek/
2013. febr. 3. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Kinek mi a jó és a szép kinek mi tetszik

A saját igényeiteket elégítse ki az autó nem másét mert ti fogjátok használni az autót nem pedig más szerintem ha tetszik vegyétek meg de máshol is szét lehet nézni ugyan olyan autó után ami a férjednek tetszik és lehet hogy találtok eggyet pl200.000 rel olcsóbban

2013. febr. 3. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem rossz autó ...a főnököm fiának ilyen van és csak szervizekre jár be vele ...évente 25 ezres futásokat csinál ..3 éve van meg neki ..

Semmi extra eddig ,egy vezérlést csináltunk rajta ..

2013. febr. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!