Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet használt autót...

Hol lehet használt autót venni kedvező áron? Bedőlt hiteles autót érdemes venni? Lehet alkudni az árból? Mennyit? Neten hol lehet utánanézni? Hogyan lehet jól vásárolni?

Figyelt kérdés
Például ha kinézek egy autót 2,8 milláért akkor 2 milláért odaadják vagy esélytelen? Érdemes vételi ajánlatot tenni?

2012. nov. 25. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bedőlt hiteles autót nem érdemes venni. Ha a hitelt nem tudta fizetni a tulaj akkor mennyi pénzt tudott volna fordítani karbantartásra...
2012. nov. 25. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Érdemes alkudni, de

Ha sikerül hozzájutni "2 milláért" a kiszemelt géphez

nem szabad elhinni, hogy van egy "2,8 millás" autónk olcsón.

Eszmei értéke, listaára, akármije lehet bármennyi... újra piacra dobni majd ismét komoly alkuval lehet. Akár kb. csak 1,5 milláért (se).

Komoly érzékkel, tőkével fel kell csapni neppernek.

2012. nov. 26. 04:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs komoly tőkém, nem is leszek nepper sose!! Nem au én világom :))) Csak nézelődök, és én úgy látom, hogy sok embernek kell a pénz mert rá van szorulva, kereslet meg nincs. Most az kinek jó, ha nem tudja eladni az autóját és áll benne a pénze?
2012. nov. 26. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Banki autót ne vegyél mert széthajtott rom mindegyik. Inkább keress olyan magánszemélynél autót akinek kell a pénz és sürgős az eladás.
2012. nov. 26. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
www.nav.hu/árverés! Nem nézheted meg,nem nyithatod ki,nem indíthatod be! Zsákbamacska! Ha rám hallgatsz nem veszel ilyet!
2012. nov. 26. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy széthajtott minden bankos autó! Gondolkozz csak: ha adott minden anyagi körülmény, akkor csak akkor adják el az autót, ha már szar, vagy öreg.

Ehhez képest a bank teli van olyan autókkal, amik fiatalok, alig van benne km. csak épp nem tudták fizetni a hitelét. Max az utolsó olajcsere van elhagyva néhánynál, de inkább jellemző, hogy tankolni se volt már pénz.

2012. nov. 26. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te akkor nem voltál élőben ilyen telepen soha. Én voltam, lepusztult sz@r mind, a jókat azonnal nepper haver veszi meg. Ami ottmarad, azok olyanok, hogy a tulaj a hitelt se tudta fizetni, kocsira se költött, plusz mivel gonosznak gondolta a bankot, jól keresztbe akart tenni(persze ez értelmetlen, hisz a kocsi értéke ettől kevesebb, így tartozása nagyobb marad), olaj nélkül járatta a kocsit, direkt tönkretett dolgokat rajta stb. Ez a tapasztalat.
2012. nov. 26. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te beszélsz a 80%-ról, a maradék 20 viszont sokkal jobb, mint amit a normál tulajdonosok árulnak. A nem kereskedők is megvehetik a jó autókat is, csak résen kell lenni, és figyelni. Licit van, az nyer, akié a legmagasabb licit.
2012. nov. 26. 20:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán válaszoltatok még arra, hogy hol érdemes használtautót venni. Ez érdekelne. :))
2012. nov. 27. 05:54
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

" Te akkor nem voltál élőben ilyen telepen soha."

Hidd el, hogy többet voltam mint te... :)

Hogy hol érdemes venni? Típustól, pénztől függ. Milyet akarsz?

2012. nov. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!