Hát, ez az ár így nagyon nem, de végülis írja is hogy csak irányadó. Szerintem a gázszett ára simán lejöhet belőle.
2013. márc. 8. 21:26
2/13 anonim válasza:
Ha tényleg jó állapotban van ha valóságban is megnézed akkor igen
2013. márc. 8. 21:36
3/13 anonim válasza:
Ha az alján minimális rozsda található (értsd hátsó hídon) az sem magán a kasznin, akkor simán reális. No meg persze ha a motorja rendben van. A többi így ránézésre patika.
2013. márc. 8. 21:44
4/13 anonim válasza:
Érdemes megnézni.Feküdj alá és ellenörizd a rozsdát,a kipufogót a kereket nem e lötyög.A motor nem olajos alul.Minden amit találsz levesz az árból.Egy csavarhúzóval döfködj erőteljesen alul a karosszériába ha aláfekszel ,ha bárhol belemegy az gáz.
2013. márc. 8. 21:53
5/13 anonim válasza:
ezeknél a típusú astráknál a szél erősen ki szokta kezdeni a hátsó csomagtér ajtó felső részét.
Ha totál egyforma a színe a kocsi többi szilnével, érdemes jobban megnézni,nem e volt törött (Lehet szín függő is a dolog,de ismerősnek volt ezzel "gondja")
2013. márc. 8. 21:58
6/13 anonim válasza:
Én egy 19 éves F Astráért nem adnék ennyi pénzt!
Főként, hogy most vettem ennyiért egy 2001-es Scenic-et, tele extrákkal.
Tudom a francia szar soha sem ér fel egy csoda német autóval...
2013. márc. 8. 22:29
7/13 anonim válasza:
Harkonnen
Egyetértek veled
2013. márc. 8. 22:55
8/13 anonim válasza:
Miért szar a francia autó azoknak is meg van a típus hibája ugyan úgy ahogy a német vagy japán és kóreai autóknak is tökéletes autó nincs. A meglátásom szerint akinek meg van pénze újra akkor aztán meg teljesen mindegy hogy német francia vagy olasz,japán mert egy új autónak legalább 5 évig általában nem lesz komolyabb baja ,használt kocsiknál meg úgyis javítani kell ez az én meglátásom :)
2013. márc. 8. 23:23
9/13 anonim válasza:
Macilaci!
Nem én mondom, hogy szar a francia autó, de az az általános nézet, hogy F betűs autót (Fordot, Fiatot és franciát) nem szabad vásárolni. Mindenki a fócvágent dicsőíti, meg a japánokat, közben meg már azt se tudjuk ki kinek szállít alkatrészt és hányan gyártatnak kínában.
Szóval álltam én már az út szélén Hondával is, meg Peugeot-val is...
:(
2013. márc. 9. 08:41
10/13 Vizéli László válasza:
Én a helyedben egy minimális összeget gyűjtenék hozzá és egy fiatalabb autót vennék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!