Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rendszámot át szabad fúrni?

Rendszámot át szabad fúrni?

Figyelt kérdés
Már kétszer is elpattant a műanyag rendszámkeret, és nem szeretném elhagyni. Átmenő csavarral a fehér részen átfúrhatom szerintetek?

2013. márc. 8. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%

Nyugodtan, az érvényesítő cimke nem sérül akkor igen.

Engedélyezett az átfúrás.

2013. márc. 8. 19:07
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Hivatalosan lyukasztani szabad :) De ha fúrod se lesz semmi baja. Ráadásul akárhol fúrhatod.

Annyi hogy oldható kötést kell alkalmazni(szóval csavar) és a fejét olyan színűre kell festeni amilyen színű ott a rendszámtábla.

(ha ezt valaki cáfolni meri akkor lefényképezem azt a zacskót amiben a rendszámtáblát adták a motoromra, arra rá van írva :))

2013. márc. 8. 19:14
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Bizony, a csavarnak - pontosabban a rögzítőelemnek - ugyanolyan színűnek kell lennie, mint az a rész amit kitakarna. Nagyon mókás volt hogy képes voltam elszaladni a boltba fél deci kék meg fél deci fehér Trinátért, mert kisebbet nem adnak, én meg marhára törvénytisztelő állampolgár vagyok... :D

Nagyjából ha 4 csavarral számolok egy motorra, akkor a következő 270 darabra elég lesz a festék.

2013. márc. 8. 19:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Agent K, én egyszerűbben oldottam meg, fekete, fehér és kék alkoholos filctoll :D

(mindezt 2 csavarra :P )

2013. márc. 8. 19:22
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Akkor megnyugodtam, hogy nem bűntetnek meg a rendőrök érte.

2013. márc. 8. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem fog megbüntetni a rendőr, ne aggódj. :)

Heeegany: alkoholos filc? Felénk még nem ért el a technikai forradalom olyan magas foka - én mindent festek amit csak lehet... Múltkor már a kerítésnek is nekiálltam. 0.8-as pisztollyal, hogy tovább tartson a meló. :D

2013. márc. 8. 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:

És egy csavarért képes lenné előszedni egy pisztolyt? XD

Takarításnál vagy 5 csavarra való festék menne ki :)

2013. márc. 8. 20:01
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

Hát hogyne... :D

Na jó, pár csavarért valójában nem szedem elő a felszerelést, csak ha éppen olyanom van. :P

2013. márc. 8. 20:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Bár tény, hogy egy jó réteg festék tovább tart mint a filctoll :)
2013. márc. 8. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért ez nem olyan biztos... Csak fehérben nem találsz minden sarkon alkoholos filctollat. :)
2013. márc. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!