Rendszámot át szabad fúrni?
Nyugodtan, az érvényesítő cimke nem sérül akkor igen.
Engedélyezett az átfúrás.
Hivatalosan lyukasztani szabad :) De ha fúrod se lesz semmi baja. Ráadásul akárhol fúrhatod.
Annyi hogy oldható kötést kell alkalmazni(szóval csavar) és a fejét olyan színűre kell festeni amilyen színű ott a rendszámtábla.
(ha ezt valaki cáfolni meri akkor lefényképezem azt a zacskót amiben a rendszámtáblát adták a motoromra, arra rá van írva :))
Bizony, a csavarnak - pontosabban a rögzítőelemnek - ugyanolyan színűnek kell lennie, mint az a rész amit kitakarna. Nagyon mókás volt hogy képes voltam elszaladni a boltba fél deci kék meg fél deci fehér Trinátért, mert kisebbet nem adnak, én meg marhára törvénytisztelő állampolgár vagyok... :D
Nagyjából ha 4 csavarral számolok egy motorra, akkor a következő 270 darabra elég lesz a festék.
Agent K, én egyszerűbben oldottam meg, fekete, fehér és kék alkoholos filctoll :D
(mindezt 2 csavarra :P )
Köszi szépen!
Akkor megnyugodtam, hogy nem bűntetnek meg a rendőrök érte.
Nem fog megbüntetni a rendőr, ne aggódj. :)
Heeegany: alkoholos filc? Felénk még nem ért el a technikai forradalom olyan magas foka - én mindent festek amit csak lehet... Múltkor már a kerítésnek is nekiálltam. 0.8-as pisztollyal, hogy tovább tartson a meló. :D
És egy csavarért képes lenné előszedni egy pisztolyt? XD
Takarításnál vagy 5 csavarra való festék menne ki :)
Hát hogyne... :D
Na jó, pár csavarért valójában nem szedem elő a felszerelést, csak ha éppen olyanom van. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!