Szabad a rendszámot átfúrni? Keret nélkül szereném feltenni.
Elméletileg a rendszám a tied, szóval ez nem számít rongálásnak.
Megkötés asszem annyi hogy a rendszám olvashatóságát ne zavarja.
(szóval ne 10db 12-es kapupánt csavarral fogasd fel :))
Motoromra ha megkapom én is csavarozni fogom(vagy szegecselni :D). Nem fogok kerettel vacakolni :)
"Elméletileg a rendszám a tied, szóval ez nem számít rongálásnak. "
Hát rohadtul nem a tied...
Amúgy ELVILEG nem lehet, de nem szokott belőle gond lenni.
"Hát rohadtul nem a tied..."
Pedig igen!
Még valamikor a 2 betű +4 számos renszámok hátuljába volt beütve: A BM tulajdona. Azokat le is kellett adni az Aradi utcában...
No és igen, ki szabad fúrni!
"53. § (1) A rendszámtábla olyan hatósági jelzés, amely a Hivatal tulajdonát képezi. A rendszámtábla gyártótól történő megrendelése és a közlekedési igazgatási hatóság azzal történő ellátása a Hivatal, igazgatási szolgáltatási díj ellenében az ügyfélnek történő kiadása a közlekedési igazgatási hatóság feladatkörébe tartozik."
de ha vissza kell adni akkor szerintem ne furkáld ki ,mert még a végén kifizettetik veled rongálás miatt (képesek rá szerintem ) vagy ha nagyon keret nélkül akarod feltenni akkor tedd fel gyorskötözővel az is megfogja nem fog leesni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!