Szabad a rendszámot átfúrni? Keret nélkül szereném feltenni.
"Viszont az átfúrt rendszámot felrakhatom hátra a furatlant pedig vihetem az okmányirodába. Meg is van a megoldás :)"
ezt most nem értem
de matrica rendszám csak elöl lesz nem ? és ha az elsőt amit kifúrsz felrakod hátra? és a hátsót ami nincs kifúrva azt beviszed ? és akkor mi lesz a műszaki +zöldkártya matricával ami hátul van ?
Rendszámot azt kifizeted. És amikor leadod asszem az eggyetlen kritérium hogy felismerhető legyen. Mivel azt már még1x úgyse adják oda senkinek. Ha az adott rendszám újra kiosztásra kerül esetleg akkor újra legyártják a táblát is.
"mert még a végén kifizettetik veled rongálás miatt"
Kezdjük ott, hogy csak akkor adják oda ha kifizeted.
Amit már kifizettél meg nem fogják újra kifizettetni veled...
És köszönet annak aki ezért lepontozott...
"Pedig igen!
Még valamikor a 2 betű +4 számos renszámok hátuljába volt beütve: A BM tulajdona. Azokat le is kellett adni az Aradi utcában..."
"A rendszámtábla olyan hatósági jelzés, mely a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának tulajdonát képezi." (35/2000. (XI.30.) BM rendelet 45.§"
Szóval a k*rva any*dat te retkes féleszű f*szszopó agyatlan g*ci!!!!! Meg az összes többi bélférges anyab*szó marha állat aki lepontozott!!! Dögöljetek meg a legborzasztőbb agyrákban ti majmok!!!
Rendben urak, de tud valaki konkrét jogszabályt mutatni a kérdezőnek amiben szerepel hogy miként lehet felszerelni?
Belenéztem a KöHÉM rendeletekbe, mert úgy emlékeztem ott le van írva, de ott csak a pontos helyzete szerepel, a megfelelő rögzítés nem.
Úgy emlékeztem át lehet fúrni, de olvashatónak kell maradni, illetve a kötőelemnek az adott mező színével kell megegyeznie hogy ne rontsa az olvashatóságot. A motoromra úgy van felcsavarozva, két csavarfejet fehérre, kettőt kékre festettem - sokkal jobban néz ki mint keretben. Ráadásul a 2+4-es rendszámtáblák is át voltak fúrva: van itthon 3 darab, mindegyiken 4 lyuk van a rögzítéshez.
Elmondtam 2fajta megoldást is, csak megint megy az off meg az okoskodás.
Gyakorlatból mondom hogy NEM reklamálnak ha meg van fúrva, a rendőröket sem érdekli, mondtam a kétoldalas 3M szalagot,van több lehetőség, de úgylátszik jobb osztani a semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!