Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóhirdetők miért takarják...

Az autóhirdetők miért takarják el a rendszámot a hirdetésükben?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 07:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne tudd kinyomozni a tulajt, mert az autók egy része magántulajdonban van, és a kereskedő jutalékért árulja. kb 15% a haszna a kereskedőnek. De ha rájönnél hogy ki a magánszemély, akkor kihoznátok a kereskedésből, és tőle vennéd meg kisebb összegért.
2013. márc. 7. 07:45
 2/11 A kérdező kommentje:
értem,de volt már arra precedens hogy magánszemély hirdető is letakarta a rendszámát,de nem értem hogy miért
2013. márc. 7. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
15%??? Jó poén :D Felénk kemény 30e Ft a bizományos jutaléka.
2013. márc. 7. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly vettem kocsit, amit a tulaj 500-ra tartott, beadta a kereskedésbe ahol 568-ért volt kitéve.
2013. márc. 7. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:

erre egyszerű a megoldás

elmész a kereskedésbe, és megnézed a regisztrációs matricát a kocsin, felkeresed a tulajt, és megvan olcsóbbért az autü

2013. márc. 7. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
És a rendszámból hogyan keresem fel a tulajt???
2013. márc. 7. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
hogy ne tudd lenyomozni, illetve ne legyen az amire már sok példa volt, hogy kétszer volt fent más kmért, én is találtam több ilyet. Az újabb hirdetésen kevesebb km volt írva. Pár hónapja egy Égéstérben is foglalkoztak vele, az eladó hebegett habogott. Az egy Volvo volt. A másik egy E46 volt, a fehér úti murvás kereskedésből. Ugyanaz a kocsi, más adatokkal...
2013. márc. 7. 11:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, megnézek egy hirdetést, benne van a futott km, odamegyek a kereskedésbe és látom a km-órát, ha nem stimmel, akkor mi van? Rossz hirdetést néztem, vagy közben ide-oda tekergetik, attól függ ki melyik hirdetést látta? Ne már. Amúgy is ezért van minden autóban 160ezer km, hogy ne kelljen ide-oda irogatni a hirdetésben sem, na.
2013. márc. 7. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
4-es! Az egy dolog, hogy mennyiért van kitéve. Engedni is kéne kicsit.
2013. márc. 7. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9

Nem igazán értem hogy mit szeretnél mondani.

A magánszemélytől mindenféleképpen olcsóbban megkapod, mert a kereskedő nem mehet az alá az ár alá amennyiért a tulaj tartja a kocsit. Ráadásul a tulaj által kevesebbet kért összegből alkudva sokkal jobban jársz mintha a kereskedővel állsz le alkudozni.

2013. márc. 7. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!