Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy Olaszból nem...

Igaz, hogy Olaszból nem szabad autót behozni, mert ott szétnyírják őket?

Figyelt kérdés
Mert csak a sebességnek meg a disconak élnek. Ez igaz?
2013. febr. 23. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vagy szétlövik.☺

De legalább mindegyiknek nagy a csomagtartója. 3-4 áldozat simán elfér benne.

2013. febr. 23. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:

"Mert csak a sebességnek meg a disconak élnek. Ez igaz?" - nem néztél túl sok hetvenes években készült filmet véletlenül?

Ott is többmillió ember él - nem mindenki hajt, mint az őrült és nem törnek minden egyes autót ripityára.

2013. febr. 23. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Én úgy hallottam motort nem érdemes, mert ott sok a bérlős dolog és onnan a lepukkant hiphop helyrehozott csodák jönnek ide occón...de amúgy beszerzőtől függ. Vannak tisztességes emberek akik csak normális dolgokat hoznak be.
2013. febr. 23. 21:40
 4/12 anonim ***** válasza:
kamionos kollégák mesélték, hogy az út szélén voltak eldobálva a robogók, nyilván hibásak, de az összes kocsi koccant volt, meg lepukkant, olyan mediterrán nemtörődöm, digós...
2013. febr. 23. 22:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon buta általánosítások, nem hiszem hogy alaptalan, de az autót amit behozol egy ember használta és nem egy ország. Népszerűek a németből behozott autók - de ott is ugyanúgy kifoghatsz egy boyracer vagy bevándorló autót, ahogy Magyarországon vagy olaszban. Általánosságban a nagyvárosi forgalomban közlekedő autók a veszélyesebbek (nyílván ebből Olaszországban sok van), de mondjuk ha szétnézel Taljánföldön, bizony nekik van az egyik legkifinomultabb veteránautós kultúrájuk is Európában - majdhogynem minden háznál akad egy öreg Alfa, Lancia vagy Fiat gyönyörű állapotban - szóval tudnak ők vigyázni a vasaikra, ha akarnak. Az úgyis meglátszik egy autón, ha strapálták, állapotfelmérésre ott is el tudod vinni a járgányt, úgyhogy én nem félnék attól, hogy zsákbamacska egy kocsi, csak mert olaszból hoznád.
2013. febr. 23. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan általánosítanak és olyanoktól kérnek tanácsot, akik talán még térképen sem tudják megmutatni, hogy hol is van Olaszország?!

Aki sohasem járt ott, csak hülyeségeket fog beszélni.

Jómagam évente többször is járok arra, sőt a két legutóbbi autóm, de még a motorom is onnan való.

Mindegyik karcmentes!!

2013. febr. 23. 23:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Imádom az országot, a mentalitásukat, a kocsijaikat. Csak nem tudom onnan érdemes lenne-e. Alfát akarok amúgy.

Csak érdekes, hogy németben ugyanazokat a kocsikat drágábban mérik és a km is több bennük. Van egy érzésem, hogy az óratekerés az olaszoknál is nagy divat sajnos!

2013. febr. 24. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom műszakilag hogy állnak azok az autók, de szerintem kevés amelyik még nem volt legalább koccolva. Mennek mint az eszetlenek. De nem értem miért? Mikor mentem olaszba akkor Ausztriában (mindenki!) betartotta a sebesség korlátozást, amint átléptünk olaszba onnantól kezdve mint a marhák autópályán átlagos tempó 160-180km/h. Az idióta körforgalmaikról meg ne is beszéljünk...
2013. febr. 24. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Én tuti nem hoznék olaszból autót, láttam már Olaszországból behozott autót, és jártam is náluk.
2013. febr. 24. 09:57
 10/12 anonim ***** válasza:

"mint a marhák autópályán átlagos tempó 160-180km/h"

Azt észreveszed, ha valaki 160-180 körül megy, mivel gyorsan lehagy, de ha valaki a sebességkorlátozást betartva 130-al megy nem tűnik fel, hiszen "nem találkoztok", mivel te sem kerülsz közelebb hozzá és ő sem ér utól téged. Ennyit az "olaszok kinyomják az autó lelkét" közhelyről.

Alfát ott is lehet venni a 65 éves Peppone bácsitól, aki 3 évtizedet húzott le a Milánói gyárban és nyugdíjba vonuláskor kapott egy 147-t, amit azóta minden nap legalább egy óráig fényesít és csak templomba jár vele, meg lehet venni a Maffia főnök fiától, aki a római csúcsforgalomba koccan rendszeresen kábítószer-csempészés közben.

2013. febr. 24. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!