Igaz, hogy ha az autó akku teljesen lemerül?
Egyszer még elmegy, sajnos én is jártam így, figyelmetlenségből, igaz majdnem egy teljes napig töltöttem, de szerencsére eddig teljesen jól működik.
A párom rosszabbúl járt, neki összesen 3 szor merült le teljesen, első 2 töltés után még jó volt teljesen, a szerelő ismerősöm meg is lepődött pedig nem egy nagy márkás akkuról van szó. A 3. lemerülés után már nem is akartam feltölteni, de végül 1 napra felraktam tölteni, feltöltött, és azóta éppen hogy jó még, de télen főleg amikor erős fagyok voltak, nem engedtem el vele a barátnőmet, mert azt már tuti nem bírta volna, akkor volt az amikor rövid időre elengedtem mert olyan hamar nem hűlt le nem merült le, amikor itthon volt akkor szigorúan csak garázsban tartottuk.
Persze volt egy nap amikor sokáig kint állt, nehezen, de beindult az autó, most már rendeltem is hozzá újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!