Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt autó vásárlásánál...

Használt autó vásárlásánál mennyit "nyom" az áron, ha a majdnem 20 éves autó teljesen ki lett kasznizva?

Figyelt kérdés
'96-os Suzuki Swift Sedanról van szó konkrétan. Mert így ugye az ember csak szívesebben veszi meg - mint azt, ami pár évvel fiatalabb és pár év múlva lehet vinni kasznizni súlyos pénzekért. Nem?
2013. febr. 4. 09:31
 1/7 szántóvető ***** válasza:

festetted is?

[link]

2013. febr. 4. 09:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Éppen ezeket nézegetem. Nem, nem festettem. Viszont nem is kell még, mivel esztétikailag is szép, volt már korábban festve. (Ráadásul piros, a fehérből rengeteg van) Van benne légzsák, vonóhorgos, szóval nem szeretném ár alatt eladni.
2013. febr. 4. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg van belőle és sokan nem is szeretik, ha 300e-ért eladod már nagyon mákos voltál.
2013. febr. 4. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vennék ilyen autót,hanem inkább egy rozsdásat,de javíthatót,és én csináltatnám meg normálisan.
2013. febr. 4. 13:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, ennek az autónak a kikasznizása például több mint 100 ezer forint volt... Ja, és 5 hét alatt lett kész.
2013. febr. 4. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Régi közhely, hogy az eladás előtt ráköltött pénz nem fog visszajönni. A 100 ezres kasznizás jó ha 50 ezerrel megemeli a kocsi értékét. Főleg régi, olcsó kocsikra igaz ez, szerintem legalábbis.
2013. febr. 4. 14:50
 7/7 Zsolt75 ***** válasza:
Sokat nem dob a latba max könnyebben eladható... vagy fogalmazzunk úgy, hogy így némi esély van rá, hogy megveszi valaki...
2013. febr. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!