1.3 benzines Suzuki Ignisbe lehet turbót szerelni?
2013. márc. 7. 18:49
2/11 anonim válasza:
Inkább add el olyannak, akinek megfelel, te meg vegyél egy erősebb autót. Nem éri meg rá költeni csomó pénzt. Annyival nem lesz jobb.
3/11 anonim válasza:
Bele lehet tenni, ha nagyon akarod. De ha ezt itt kérdezed meg, akkor biztos, hogy nem értesz hozzá annyira, hogy sikerüljön és még meg is érje. A turbósításnak csak hobbiautóknál van értelme és csak akkor, ha a munka nagy részét magad tudod végezni, nem kell mindenhez műhelyt bérelni, szakembert megfizetni.
4/11 anonim válasza:
A turbó berakása nemcsak annyiból áll hogy beteszed a kipufogó rendszerbe, meg a szívott oldalra. A hengerfejtől kezdve nagyon sok mindent át kell alakítani, és lehet hogy többe kerülne mint maga a kocsi. Ahogy az előttem lévő írta, ha neked nem elég ez a teljesítmény, akkor inkább add el és vegyél neked megfelelőt. Így töredékéből megúszhatod.
5/11 anonim válasza:
Vannak már benzines turbós motorok.Suzukiba jó hogy nincs.Nem kell azzal száguldozni. Nem arra való
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó válaszló, tudom hogy a suzuki nem száguldozásra való de az azért elég gáz hogy előzni is alig lehet vele! 5ösbe semmi erő nincs benne! Városba meg 10L olyan gyorsan lemegy a torkán hogy az nem igaz (erő nélkül)
2013. márc. 8. 17:04
7/11 anonim válasza:
Ezért cseréld le.biztonságosabb, jobb autóra.
8/11 anonim válasza:
Ha csak ennyi a problémád, akkor egyszerűbb lecserélni valami másra. A turbósítás után ugyan lesz benne erő ötödik fokozatban is, de ráköltöd az autóra a jelenlegi értékét, városon belül pedig a mostani 10 literes fogyasztás (amit én soknak tartok, talán lehetne az alacsonyabb is) még tovább fog nőni. Sajnos nem lehet csodát tenni: egy olyan magas, nagy homlokfelületű autót, mint az Ignis, nem varázsol táltossá a gyári 1.3-as motor. Ne várd el tőle, hogy ötödik fokozatban gázadásra feltépje az aszfaltot, a kis benzinmotorokat pörgetni kell, hogy megjöjjön az erejük. Tessék szépen visszakapcsolni előzésnél, aztán majd menni fog az autó.
9/11 anonim válasza:
ha 5-ösből akarsz előzgetni akkor vegyél egy régebbi dízel passatot, egy 1.3-as szívóbenzines motor máshogy üzemel, pláne abba a magas, nagy honlokfelületű izébe...
10/11 anonim válasza:
Az Ignis nagyon jó autó.. Gyorsulni vele nem nehéz, hogyha meg felpörög a motor gyorsuláskor a kuplungot cseréld ki. Városban nekem 4.1l-t fogyaszt gyorsulás nélkül, vagy minimálisnál is annyi. Padlógáznál fogyaszt 10l-t. Vidd el egy Szuzuki márkaszervízbe, és ígérem, nem mersz elvállni tőle. Tudom 2013
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!