Hurenzon kérdése:
Hány KG egy 1996-os suzuki swift 1.3 benzines motor?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy hány KG egy 1996-os régebbi suzuki swift 1.3 benzines motorja?
Mennyi pénzt lehet kapni érte a mély telepen?
2012. ápr. 23. 20:10
2/7 anonim válasza:
Inkább add el alkatrésznek, biztosan többet kapnál érte.
3/7 anonim válasza:
KG? Az én vagyok!
Ha nincs széthajtva /szétkopva, akkor hirdesd meg a neten, hogy '96-os 1.3-as blokk alkatrésznek eladó.
A MÉH-ben kevesebbet kapnál érte valószínűleg.
4/7 anonim válasza:
Olyan 64 ft/kg-ban veszik át (amúgy 1perc volt googleben), még ha 100kiló is lenne akkor se éri meg bevinni (nincs is annyi), ha szétbontod kb 4-5x ennyit ki lehet árulni belőle.
5/7 A kérdező kommentje:
Be fog állni a motor!!
Nagyon csapágyas, füstöl mint az állat.
most veszek új motort bele és nem tudom mit csináljak ezzel.
Csak méhtelep jutott eszembe, mert ennek a motornak annyi!
2012. ápr. 23. 22:23
6/7 anonim válasza:
Injektort, öninditót, generátort szedd le. Azt külön is pénz vagy pótalkatrésznek jó lehet.
A váltót is megtarthatod v. szétverheted. Az alu.
A dugattyú is alu. Méhtelepen felénk 72 Ft / kg áron veszik egybe.
Kb 60 kg lehet.
7/7 anonim válasza:
A váltót miért kéne szétvernie? A motorral van baja csak. Amúgy attól még hogy csapágyas meg minden, a blokk jó lehet..konkrétan az öntvény. Meg a főtengely is lehet jó. Komplett motort cserélsz? Ha igen, akkor a hengerfejet is el tudod passzolni egy 15-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!