Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat punto 3 meghibásodás...

Belur kérdése:

Fiat punto 3 meghibásodás lerobbantam valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Fiat Punto 3 kocsimmal jöttem hallottam egy fura sípuló hangot utána megjelent az akkumulátor jel a műszerfalon megálltam majd mikor újra indítottam elment a city és a normál szervóm is pár kilóméterrel később ABS jel is világyított a kocsin és a piros felkiáltó jel mint mikor a féket húzom be megint megálltam és nem is akart beindulni be lett tolva egy két barátommal majd 3-4 km-el később elszállt a műszerfal minden villogot a hűtővéz felugrott meg minden meghülyült gyors leállítottam és nem tudom mi lehet a baja valaki esetleg aki autószerelő vagy autóguru vagy van Fiat modelje és volt hasonló problémája tud tippet adni mert szervízbe ismajd viszem de kivi vagyok kb mi a baj meglehet-e csin vagy mennyibe kerül kb majd :///

2013. márc. 3. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, a generátorod romlott el. Ne aggódj, semmi komoly, nekem is volt ugyanilyen gondom, ugyanígy minden világított. Az a baj, hogy a generátort nem szokás szervizelni, ellenőrizni, aztán mikor lerobbanm hát akkor már meg baj van ugye. Már nem emlékszem, hogy mennyibe került, de ne számíts nagy összegre! Valami 10-20 körül volt ez nekem ha jól emlékszem.
2013. márc. 4. 04:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi és ilyenkor a szervó is bekrepál csak mert annál paráztam be mert az nem olcsó viszont sajnos illetve aksit kell vennem egyik ismerősöm szerint mert az is okozhatja + generátor szerinte is
2013. márc. 4. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Punto 3 olyan nincs. Van a Punto 2/B (classic), utána meg a Grande.

Amúgy Generátor hiba..

A City Servo meg azért nem megy, mert ezekben a kocsikban már hidraulikus, nem elektromos. Csak akkor működik ha van töltés.

2013. márc. 4. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor 2/B aminek ilyen nagyobb a lámpája ilyen :

[link]

értem és a generátor kb mennyibe fog fájni hogy megcsinálják ?

2013. márc. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!