206 Mi Lehet A Baj?
Figyelt kérdés
A jelenség a következő:alapjáraton a motor fordulata ingadozik, rángat, szinte lefullad. Folyamatos haladáskor, mintha visszafognák az autót, gázadás után a motor megtorpan (mintha kihagyna), majd ugrásszerűen megindul. A motorkontroll lámpa is sokszor világít még sincs computeres hibakód. Az alapjárati motort, lambda szondát, trafót, katalizátort cserélték. Légyszi csak az válaszoljon, aki ért is hozzá, esetleg volt tapasztalata.2012. dec. 9. 15:44
1/4 anonim válasza:
Szoptam már ilyennel , és nem volt hibakód. ill baromságokat írt be . Nekem van egy "próba " fojtószelep egység azt felszoktam rá dugni és kiderűl...
De sok esetben a kábelkötegben sérűl valamelyik kábel ..viszont be kellene vennie a hibát. Ha bevillan a hibajelző azt meg is jegyzi ,mivel olvastátok ?
Tanítsd fel ..A következő képp.
Akku saru le ,motor hideg legyen . Saru vissza ,gyújtást adni , pedál tövig lenyom , gyújtás le ,pedál felenged , motor beindít és az első ventillátor bekepcsig járat .Minden fogyasztó nélkűl és nem adhatsz gázt sem ..ha ez megvan leállít és 5 percet várj...majd próba . Ha nem sikerűlt írjál..
2/4 anonim válasza:
Nem írtad, hogy milyen motoros, de az 1.1 és az 1.4-nél akár motorvezérlő elektronika hiba is lehet!
3/4 A kérdező kommentje:
Valóban nem írtam, 1,4 benzines a drága és persze első szériás...
2012. dec. 10. 16:40
4/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a választ, kipróbálom majd a hétvégén, mert a szüleimé kocsi. Remélem jutok vele valamire, ha nem akkor marad a második válaszoló tippje. Még várom az ötleteket, ha esetleg van aki még járt ebben a cipőben. És köszi az eddigi válaszokat.
2012. dec. 10. 20:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!