Opel Astra F 1.4 GL '97. 03. chip tuning tippek, kinek mi?
Sziasztok! a kérdésem az lenne, hol, mennyiért és milyen chip tuningot lehetne rakni a vasra?
tuning gyertya, sportlégszűrő, sportkipufogó, tuning olaj, vezérmű cserélve, főtengely cserélve, szimeringek csapágyak cserélve, nagyobb hűtőt kapott, így megy most a gép.
megéri szerintetek chippelni?
Szia: Hát én a Hejedben Ujj Computert vennék bele ha ennyire szereted nyomni neki.Eggy """AEM""" Computer 300000-370000Ft között már vehető.És úgy írod a Programot ahogy te akarod:)
Nekem: ""Opel Astra f 1.4 8V GL""-em volt de át építettem. "H"-s Astrábol vettem bele""Z20LEH""-motor kódos"Erőművet"-ami alapból Turbós és(241Le).Az átalakítás óta eltelt-(3)-év és most-(441Le)-nél tartok,és Körülbelül ojan 1,2 Millió lett ráköltve. Nekem a ""Computer"" csere Nagyon bevált és Semmi pénzért nem adnám el a Gépet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!