Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó tuning növeli vagy...

Az autó tuning növeli vagy csökkenti az autó értékét?

Figyelt kérdés

üdv

az lenne a kérdésem hogy azzon gondolkozom ,hogy neki álok az F astrám tuningolására ,nem hard dolgokra gondolok én. hanem pl: egy szolid szép lámpa cseréle stb(pl alváz védelem,szürök,gyertyák,izzók,dobetéttek cseréje meg volt amivel lerövidihetem a öregedését :D

A tuning plusz elemekel növelem vagy csökkentem az eládási árát a késöbbiekben ? vagy érdemes megtartani a régi gyári lámpákat ?

Minden komentett szivesen meghallgatok :)

2013. jan. 27. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az igényes "tuning" az dob az értékén, akár csak egy igényes gyári állapotra "tuningolás".

A homashitas-s hülyegyerek tuning viszont lefelé húzza az árcédulát szerintem.

2013. jan. 27. 16:13
 2/11 A kérdező kommentje:
"homashitas-s hülyegyerek tuning" mit értel ? :D :)
2013. jan. 27. 16:18
 3/11 Zsolt75 ***** válasza:
90%

Azok számára akik szeretik a tuning autókat bizonyára növel az értékén, akik meg nem azok meg se veszik így.

Én személy szerintem nem vennék olyan autót ami nem gyári. Az ok egyszerű: nem tudnám , hogy ki mit alakított benne és hogyan használta.

Ami általános, hogy egy autó eladásakor a plusszokat senki nem akarja megfizetni. Gondolok ilyenre, hogy : üléshuzat, szőnyeg, kartámasz, csomagtartó, téli nyári garnitúra. Ezekkel lehet, hogy esélyesebb eladni egy jó állapotú autót, de többet ne kapsz érte

2013. jan. 27. 16:19
 4/11 A kérdező kommentje:

ahham értem :)

Köszönöm a komentett :)

2013. jan. 27. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem homashita, hanem Homasita:

[link]

2013. jan. 27. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:

az olcsó tuning mint: kékhelyzetjelző, ilyen-plyan tuning matricák, idióta szinekre fújt belső műanyagok, horganyzott kályhacső a kocsi alatt, olcsó sportkormány, meg az ilyesmikről az jön le az embereknek hogy valami hülyegyerek jártvele aki a falufőterén kapartatta a gumit, hogy ha eddig nem vették volna észre, akkor arra biztossan mindenki odafigyel ha lepadlózza.

igényes tuning: pl egy szolid bodykit (túraautobajnok szárny nékűl), egy normális felni (nem gyári méretben), vagy amit említettél valami gyárihoz hasonlító hátsó lámpa, esetleg belefér szerintem még egy angeleyes is. szóval, szerintem ezekre kellene költeni, hogy ne suttyótuningnak nézzen ki a végeredmény.

2013. jan. 27. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Hülyegyerek tuning: [link]
2013. jan. 27. 17:53
 8/11 A kérdező kommentje:

erröl mi a véleményetek ?

[link]

egy türkiz opel f astrába menne bele :) és a szine nagyon szép és megkimélt nincs olyan h lemosás nékül álnák be a garázsba vele:) szerintetek hogy paszolna rá ? :)

2013. jan. 27. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
én is valami ilyesmire hátsó lámpára gondoltam, bár nem tudom, hogy milyen lenne türkizhez.
2013. jan. 27. 21:10
 10/11 A kérdező kommentje:
igy nézne ki mint a videón: http://www.youtube.com/watch?v=0QI-1NX4Hqk
2013. jan. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!