Melyek a legolcsóbb autó alkatrészek?
Figyelt kérdés
Milyen autót érdemes vásárolni, amibe nem drágák az autó alkatrészek??
Skoda-ra gondoltam pl.: mert a minap 15 euróért láttam bele egy alkatrészt, alfa romeoba pedig 75 euróba kerül ugyanaz.
Skodan kivul még van valami??
2013. jan. 10. 13:13
2/5 anonim válasza:
De ha azt nézed, hogy van mondjuk pl egy skodának valami nyűgje, amit rendszeresen csinálni kell, akkor hiába olcsóbb, ha már 4-et vettél belőle, és a másik típusban meg csak egysze kellett cserélni.
3/5 anonim válasza:
Nem az alapján kell vásárolni hogy mibe olcsó az alkatrész, hanem hogy mibe kell ritkábban. Ehhez meg nem ártana egy keret, amiből lehet gazdálkodni, meg az elvárásaid.
4/5 anonim válasza:
Pontosan, a javítás egyik legdrágább tartozéka a szerelő munkaideje tud lenni. Főleg ha valami olyan apróság, ami miatt a fél autót szét kell szedni...
Meg az sem mindegy milyen típus, Skoda 120-ast komplett autót kapsz 100 euróért... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2013. jan. 10. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!