Opel F astra lampak, nektek melyik szinpatikusabb?
Figyelt kérdés
üdv
a képeken latható lampak vannak, most meg photoshop de késöbb mar valoban rá fog kerülni egy új lámpa :) csak nem tudni melyik és kérném a véleményeteket hogy melyik is állna jol és ugy fogok én is majd dönteni :)
2013. jan. 28. 14:53
1/20 anonim válasza:
Szerintem ezen az 1. mutat a legjobban! :)
2/20 anonim válasza:
Nekem ehhez a kocsihoz nem tetszik ez a lámpa. De majd mindjárt jönnek a többiek is, és véleményt nyilvánítanak.
3/20 A kérdező kommentje:
Ám hozzá teszem a fényezése makulátlan :) és egy csepp rozsda nincs rajta ! :)
2013. jan. 28. 14:59
4/20 anonim válasza:
A gyárival szebb, és jobban is világít, szabályos. És szebb!
5/20 anonim válasza:
A gyári. De ha le akarod cserélni, akkor sztem jobb oldalon a középső.
7/20 A kérdező kommentje:
edig gyári és a job oldai középsö a nyerö :)
Amugy ha egy erös égöt teszek bele 100/90 /90% megnövelt fényerejeü)h4 izzó akkor is gyengébb ?
2013. jan. 28. 15:28
8/20 A kérdező kommentje:
És szivesen várom a többi komentett is :)
2013. jan. 28. 15:29
9/20 anonim válasza:
Akkor már lehet, hogy nem gyengébb, viszont szétégetheti a foncsort.
Személyes tapasztalat. Nekem a gyári lámpámba nem a 40/45ös izzó volt amikor megvettem, hanem ez amit írsz. És gyengébb volt, mint a másik odlalon 40/45ös! (astra f gyári lámpa!)
10/20 anonim válasza:
De egyébként miért nem azt rakod bele ami neked tetszik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!