Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel F astra lampak, nektek...

Opel F astra lampak, nektek melyik szinpatikusabb?

Figyelt kérdés

üdv

[link]

a képeken latható lampak vannak, most meg photoshop de késöbb mar valoban rá fog kerülni egy új lámpa :) csak nem tudni melyik és kérném a véleményeteket hogy melyik is állna jol és ugy fogok én is majd dönteni :)

2013. jan. 28. 14:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jobb oldalon a középső ha nagyon meg akarod csinálni a Vér István-tuningot, egyébként hagyd rajta a gyárit. Az angel eye viszont rohadt röhejesen nézne ki rajta.
2013. jan. 28. 15:55
 12/20 T5- ***** válasza:

A gyári esetleg füstösen így:

[link]

Vagy, ha mindenképpen modifikálni akarsz, akkor vegyél rá olyat amin átlátszó a búra.

[link]

meg hozzá irányjelző:

[link]

Nem sok embernek van, a éndzsölájsz már lejáratott dolog. Minden tuning autón az van. Ez sokkal visszafogottabb, gyáriasabb és szerintem szebb is.

2013. jan. 28. 16:10
 13/20 anonim ***** válasza:
A füstösnek +1. :)
2013. jan. 28. 16:14
 14/20 A kérdező kommentje:
T5 : átlátszó borut hol leeht venni ?:) ha igen akkro tudsz oylan f astrat linkelni amin ez van ? :)
2013. jan. 28. 17:02
 15/20 A kérdező kommentje:
Angel lámpa törlve fiúk lányok ! :D :)
2013. jan. 28. 17:13
 16/20 anonim ***** válasza:
A jobb középső nem rosz anyira. de inkább a gyári vagy a gyári füstösen! Bocsi de ehez a színhez nem áll jól semmi.
2013. jan. 30. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:

A gyári füstösen nagyon adja :D

De amúgy, egy próbát lehet megérne maga a lámpabúra műanyagját lefújni feketére (szétszedett állapotban persze)

Úgy mint ennél a 240-es Volvónál. Sokkal modernebb hatást kelt: [link]

Egy fültörött lámpán ki lehetne próbálni. Hmm jut eszembe, a mienkkel nemrég koccant a tesóm, azon kilehet :D

Majd beszámolok, én is kíváncsi vagyok...

2013. márc. 2. 01:37
 18/20 A kérdező kommentje:
oksa :D
2013. márc. 8. 13:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy gond van, ezek a lámpák úgy össze vannak ragasztva hogy szinte esélytelen szétszedni őket. Úgyhogy nemigen tudtam kipróbálni.
2013. márc. 21. 02:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt tedd rá amelyik neked tetszik!
2013. márc. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!