ETZ visszadurrogás?
ETZ 125/150 esem van, hidegen tökre fasza, mint az óra, nem rángat, melegen alig durran vissza egyet kettőt gázelvételnél elszórtan nagy rángatással ezek után néha alapjáraton nincs töltés 2 szer felpörgetem, aztán van, tehát nekem tippem hogy ez is amiatt van hogy nem robban fel az az üzemanyag aminek motor féknél kell, és ezért nincs hidegen töltés, mert ha már azt 'kitakarítom a motorból' a 2 felpörgetéssel, azután percekig van alapjárat, a kérdés
MIÉRT NEM AKAR MELEGEN ÚGY VISSZADURROGNI MINT HIDEGEN?
A karbi új, mert a gyári már nagyon ki volt kopva, már annál is ezt csinálta, csak azt hittem hogy a kopás az oka, de mint kiderült, nem. valami az üzemanyaggal lesz, gyári adatokat tudtok mondani? Előre is köszi!
valószínűleg,gyújtás probléma, trafó,kondi? rendben?
mit takar az hogy visszadurrog?
a töltést pedig úgy tudod ellenőrizni hogy:
Az akkumulátorról leveszed a két sarut, beindítod a pöfögőt(imádom az MZ hangját) és oda teszel egy 12V 5w égőt a két kábel közé és ha világít van töltés ha nem világít nincs töltés :)
Pontosan!
De a töltéshez semmi köze a gyújtásnak.mert az külön tekercsről megy :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!