érdemes mostanság benzin gázos autót venni?
használt autónál a gáztartály érvényességi idejére kell figyelni,egy új tartály ott van 50 ezer Ft körül.
A műszakija 1x -re van.De a tartálynak van nyomáspróbára engedély,ami valoszinű a te tátottadnál 2 év. Azt az autógáz szerelők szokták újra engedélyezni. Olvass rá a Molnár autógáz Páhi.
Ahogy az előtem író is írta a benzi-gáz üzemü autó műszakija egyszere van. A lényeges kérdés hogy megéri-e
erre nehéz válaszolni. Az utóbbi időbe sokat fejlődtek a gázrendszerek régi autóba régi gázrendszer van nem biztos hogy az megéri. Jó lenne tudni az autó tipusát a beszerelt gázrendszer tipusát a szerelés évét és a futott km-t. Nekem 2006 autóm van 2009 be szerelték be az akkori legmodernebb gázrendszert. Hengerenkénti befecskendezés 200.000 huf-ba került. Már több mint 40000 km mentem gázzal az árát nekem behozta hisz volt hogy a gáz fele annyi volt mint a benzin. Ha kérdésed van írj megpróbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!