Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni, eggy audi 80...

Szeretnék venni, eggy audi 80 2, 0 motoral, benzin gázos beszéltem a csávóval, és azt monta, hogy 7-8 litertől nem eszik többet az autó, létezik ez?

Figyelt kérdés
Mivel hengerenkénti befecskendezéssel van , létezik a 7-8 literes fogyasztása?? mert én szerintem, a 8 liter a 2.0 motornak kevés!!!!!!Mit szóltok, hozzá??
2013. febr. 24. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

MIvel "csávó" volt, így biztos hazudik! A csávók, tesók, egyéb hasonszőrűek sose mondanak igazat!

:D

2013. febr. 24. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Mivel benzin gázos ez nem igaz ha csak simán benzines lenne akkor igaz lehetne a 7-8 literes fogyasztás de mivel benne van a gáz így a szelepek a gáz üzemre vannak állítva és így többet eszik benzinből is

Gázból meg egyértelmű hogy sokat eszik mert kevesebb kalória van a gázban mint a benzinben

2013. febr. 24. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A szelepek gázhoz vannak állítva? :-O Azt hogy csinálják? :-D

2 kérdés van:

Miből eszik 8 litert, gázból vagy benzinből?

Hol eszik 8 litert, városban, vagy országúton?

Ha mindkét kérdésre a válasz a második, akkor igaz.

Amúgy az emberek általában 1-2 literrel kevesebbet mondanak a fogyasztásra ilyenkor, mert úgysem tudod leellenőrizni.

2013. febr. 24. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Itt Olvasgassál utólsó te kis DDD ző

[link]

2013. febr. 24. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

És mégis hol? 859 Google találatot olvassak el? Köszi inkább kihagyom.

Mond már el akkor légyszives hogy mit lehet állítani egy szelepen? Maximum szelephézagot tudsz állítani, de azt se szokták megváltoztatni, csak gyakrabban kell ellenőrizni gázos autónál.

Vagy benyitást? Zárást, nyitvatartást? Azt meg a vezérműtengely állítja.

Komolyan nem tudom mire gondolsz.

2013. febr. 24. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
2literes motorhoz ez kevés .Inkább 9-11 liter.
2013. ápr. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!