Van egy gázos autóm! Ha kifogyna belőlle a benzin akkor gázzal elindulna?
Figyelt kérdés
Landi rendszer van a kocsiban, ami annyit tsz hogy benzinnel indul a kocsi és üzemi hőfok elérése után átáll gázra, de mi van akkor ha kifogyna a benzin! Gázzal ilyenkor beindulna?2013. febr. 28. 17:49
2/5 anonim válasza:
elindul vele csak nehezebben mint a benzinnel
3/5 anonim válasza:
Simán beindulna. Csak azért vannak a mai gáz szerkoknál benzines indítás,mert a mínusz hőfokokban megdermed a gáz,és a membránok,és e miatt kicsit nehezebb az indítás.De régen annó 85-91-ig a Ladában nem volt autómata átkapcsolás gázról benzinre,és én és minden ismerősöm ,mindig gázon állítotuk le ,és úgy is indítottuk az autót,sosem volt probléma e miatt,még a -20 ban is .Több száz ezret mentem a Ladákkal gázzal.53-ft volt 1 palack gáz,és mentem vele 150-170-km -ert.
4/5 anonim válasza:
Nekünk egy Lada Nivánk van Landi Renzo rendszerrel. Nyáron simán elindul gázzal is, alig használjuk benzinnel, ilyenkor télen azért benzinnel indítjuk, de 2-3 utcahossz után már át is kapcsoljuk gázra. Nem várjuk meg az üzemi hőfokot. És működik tökéletesen a rendszer. De simán elindul gázzal.
5/5 szántóvető válasza:
ha automata kapcsolója van akkor benzinnel próbál indulni tehát a kapcsolótól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!