Milyen segédmotort ajánlanátok nekem?
Olyat keresek, ami nem eszik sokat (max 2,5l), megbízható, és alkalmas a napi 10km-es oda vissza útra. Munkába járásra használnám. A sebesség nem olyan fontos nekem, de azért 55-60-al kényelmesen menjen el.
És akkor most jön az, ami szűkítheti a dolgokat. 120kg körül vagyok, és mellé 180cm, ami 50ccm-hez kicsit sok.
Emellett sok robogó kicsinek is tűnne alattam, ülnék rajta, mint majom a köszörűkövön. Szóval valami nagyobb testű kéne.
Ja, és ha tudtok olyat, aminek nagyobbak a kerekei (12 collnál jobb lenne a nagyobb), további pluszpont lenne.
Anyagi keretem olyan 150-180 ezer ft-om lenne. Tudnátok ilyen segédmotort ajánlani, ami jó lenne alám? :)
Ha abból indulunk ki, hogy segédmotorra 40 km/h a maximális sebesség, akármelyiket megveheted. 60-al mennél, az már 50%-os sebességtúllépés. Persze csak helyszíni bírság esetén, különben életben nem bizonyítják rád (rendszám hiányában). Na erről ennyit.
Én a Gilera Runner-t ajánlanám. 50cc, de nagytestű robogó. Rekordokat nem fogsz döntögetni, de megteszi a dolgát.
A második Yamha Aerox lenne, megbízható és "erős", viszont ő nem a legnagyobb példány.
Általában csak annyit még, hogy vagy japán vagy Piaggio csapat gépeit nézzed, ezek megbízhatóak és van hozzá alkatrész is.
Értem. Köszönöm.
Szóval akkor a fogyasztás 2,5l-en tartása lenne a probléma, a többit teljesíteni tudná a többség, ugye?
Egyébként azért írtam 60-at, mert mellékúton járnék be rajta, itt meg az elmúlt 20 évben nem láttam rendőrt. :D
Városon belül meg úgyse kell nagy teljesítmény.
A Gilera Runner is tetszik, felvettem az esetleges listámra a Scarabeo és a Liberty mellé.
Még esetleg tudnátok ilyen nagyobb testű, megbízható robogókat ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!