Első autónak Lada 2107 -es?
nekem nagyon tetszik. szerintetek megéri megvenni ? 400-500€ -t adnák érte max.
autószerelőnek vagyok kitanulva.
egyszerű konstrukció/felépítés , lenne min gyakorolnom a vezetést és a szerelést is.
vélemény ?
de ez 2107(3) -as. az az nem karbeszos hanem injectoros. tudomásommal limitált kiadás.
netről is lehet rendelni ?
Minden igaz innen lehet
értem, értem.. köszi a tanácsokat :)
de pl. a csapágyak azok méretre vannak és nem márkára.
de ha minden jól megy akkor hétfőn már megyek az autóért :)))))
őneki régen is Ladája volt és mielőtt leadta volna , kiszedett belőle mindent ..
hát én az egész autót mindenestől 450€ -ért vettem. a tulaj adott hozzá még rengeteg cuccot pluszba..
első-hátsó üveg , starter, alternator, 2db. hátsó és 2db. első lámpa, 2db. ködlámpa (békaszem) , 5db. nyári gumi felnistől, benzin tartály .. mno meg 3 ládányi kisebb cuccok (rádió,gyújtás kábelek,bütykös tengő,csapágyak,műszerfal ...) ha azt veszed ezek a cuccok magukba érnek 200-250€-ot.
szóval a kocsi az olyan 200€ lehetett ..
hááát.. 1700 ccm megeszi a magáét :) de az a jó ,hogy nem karburátoros hanem injectoros :) technickybe 6,7l/100km van írva.. de nemem az 8liter lesz simán ahogy én járok vele.. főleg elejével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!