Melyik kocsit vegyem elsonek?
400000-ért ezeket semmiképp. Kb. 15-20 éves autót kapsz ennyiért, és a franciák és koreaiak akkor még nem tudtak hosszú távra autót venni. Bármelyiket veszed még egyszer ennyit rá kell majd költeni hogy menjen is.
Ennyiért csak swift, esetleg g astra jöhet szóba.
Koszi a valaszt, de nem ez volt a kerdes. Leirtam hogy mas tipusu auto nem erdekel.
Egyreszt nem irtam hogy teljesen koltsegmentes autot szeretnek ennyiert venni, masreszt nem gondolom hogy minden ember 500.000Ft + felett vasarolta meg az elso autojat. Mint ahogy abban is biztos vagyok hogy jarnak az uton 400e forint erteku autok is, amikkel semmivel sincs tobb gond mint mondjuk egy F-es Astraval. Ezeket a ( ne haragudj meg, nem rad gondolok ) maniakus astra es swift hierarhiakat pedig kerdes nelkul is ismeri az ember. De kerdezem en, miert jarnak mas tipusu autokkal az emberek amikkel elvileg sokkal tobb gond? Lehet hogy egyszeruen mas auto kell nekik? En is kozejuk tartozom! Feltetelezem hogy a joszandek vezerelt, es nem csak idebofogtel valami beidegzodest a 2 legolcsobb nepautorol, de sajnos szamomra egyaltalan nem volt hasznos a valaszod.
ui.
Ne haragudj hogy az F es G astrat egynek veszem, de en azt hallottam nepi mende-mondakbol hogy a G szeria kozel sem olyan megbizhato mint az F volt. Tehat en altanasitok, siman Astra.
Plusz 400-ért nincs normális G Astra.
Ezek közül a Peugeotot mondanám, a Cliokkal több gond van, a Lanos meg iszonyat kényelmetlen.
Én írok mindegyikről ha nem gond.A Lanos:strapabíró,van a rokonságban,kopó alkatrészeken kívül nem kellett rajta semmit sem cserélni,kora ellenére még ma is jól néz ki,ebből az 1.6-ost éri meg venni.(Olcsó alkatrész)
Clio:a kasztnija szereti a rozsdát,ettől függetlenül elnyűhetetlen, az 1.4-es RT a legjobb választás ebből,persze ha kicsit "száguldozni" akarsz ott van belőle az 1.8-as 16 szelepes, ami enyhén szólva nagyon megy:)(Olcsó alkatrész)
206:külsőre ez viszi a pálmát az tény,400ezerig van is 1-2 példány,1.4-es leginkább.De róla csak rosszat mondhatok legalábbis az 1.9-es dízelről,na ezt kerüld a 206-osba.1évig volt a családban,még 200ezer km se volt benne,de szinte minden tönkrement rajta,az elektronikája valami iszonyat ennek a típusnak,nem sokáig maradt a háznál.(Na ehhez viszont az alkatrész elég drága)
Végszóként én a Clio és a Lanos között választanék mert ezekből van bőven 400ezerig,elég jó állapotúak,ellenben a 206-al amiből van 1-2 darab és az se biztos hogy tuti vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!