Melyik pelust vegyem meg elsonek: 1-es vagy 2-es meretet? Mennyit vegyek?
35 hetes km vagyok es babam becsult sulya 2,5kg.
Pampers, Libero, Dm Babylove, Tesco... Hany kiloig vannak? Melyiknek mi az elonye ill hatranya?
Nekem elsőre Libero vált be (vastag és jó a nedvszívóképessége), aztán ahogy már nem volt olyan folyós a kaki vettem Pampers-t( vékonyabb, kényelmesebb a mozgás a babának szeirntem legalábbis:)), mert az vékonyabb és olcsóbb is a nagy 150 darabos dobozos .
Én inkább a nagyobbat venném, annak ellenére, hogy nekem kellett kisebbet vennem, mert kicsit félrebecsülték a gyerek súlyát, és a legkisebb pelus is nagy volt 2700g-mal született és 2300 g-mal mentünk haza. Viszont a nagyot el tudod tenni a kicsit már nem, és addig jó a nagy, amíg a férjed vesz kicsit, ha mégis az lenne a jó.
Az én babám becsült súlya is annyi volt, aztán 3,65kg-mal született. Adtak a kórházban napi 4-5 pelenkát, meg mi vettünk egy kis csomagosat és az elég is volt 1.5 hétig. Utána váltani kellett a nagyobb méretűre.:) Szóval nagyon ne spájzolj be a baby méretből, mert lehet rajtad marad. Ha mégis kell még, valaki csak meg tudja venni neked.
Egyébként nekem fiam van és csak a Libero és a Tescos vált be, pedig próbáltunk sok félét (DM, Rossmann, Happy belle, Pampers - ezek mind eresztettek vagy a kakit vagy a pisit, esetleg mindkettőt), ki kell tapasztalni melyik jó Nektek.
Boldog babázást majd!
Mi New Born pelust vettünk, Pamperset (3-5 kg között). Kb. 1 hónapig ezt használtuk, utána vettünk Pampers Mini pelust (3-6 kg-ig). Lányom amúgy 3330 grammal született.
Én szeretem a Pamperst nagyon.
Sokat ne vegyetek elsőre!
Koszonom a valaszokat!
Akkor veszek 1-1 csomagot mind 2 meretbol, utanna meglatjuk mi lesz.
Fiuknak mas jo, mint lanyoknak? Mert kis meretnel eddig nem lattam, hogy kulon nemekre is volna pelus.
Fiut varunk. A fiuknak melyikek a legjobbak es mire figyeljek majd oda?
A fiammal az egyest 2hétig használtuk, a kettes 1hónapig, a 3ast sokáig, most 5öst használ.
A lánykám 3hónapos 3ast használ. Havonta egy méret:P
Kicsiből nem érdemes sokat beszerezni. Hasra és combra híznak:))) és lehet a cicje is belefér majd a nagyba, de a lábát vörösre dörzsöli a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!