Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik pelust vegyem meg...

Melyik pelust vegyem meg elsonek: 1-es vagy 2-es meretet? Mennyit vegyek?

Figyelt kérdés

35 hetes km vagyok es babam becsult sulya 2,5kg.

Pampers, Libero, Dm Babylove, Tesco... Hany kiloig vannak? Melyiknek mi az elonye ill hatranya?

2011. máj. 10. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre Libero vált be (vastag és jó a nedvszívóképessége), aztán ahogy már nem volt olyan folyós a kaki vettem Pampers-t( vékonyabb, kényelmesebb a mozgás a babának szeirntem legalábbis:)), mert az vékonyabb és olcsóbb is a nagy 150 darabos dobozos .

Én inkább a nagyobbat venném, annak ellenére, hogy nekem kellett kisebbet vennem, mert kicsit félrebecsülték a gyerek súlyát, és a legkisebb pelus is nagy volt 2700g-mal született és 2300 g-mal mentünk haza. Viszont a nagyot el tudod tenni a kicsit már nem, és addig jó a nagy, amíg a férjed vesz kicsit, ha mégis az lenne a jó.

2011. máj. 10. 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Az én babám becsült súlya is annyi volt, aztán 3,65kg-mal született. Adtak a kórházban napi 4-5 pelenkát, meg mi vettünk egy kis csomagosat és az elég is volt 1.5 hétig. Utána váltani kellett a nagyobb méretűre.:) Szóval nagyon ne spájzolj be a baby méretből, mert lehet rajtad marad. Ha mégis kell még, valaki csak meg tudja venni neked.

Egyébként nekem fiam van és csak a Libero és a Tescos vált be, pedig próbáltunk sok félét (DM, Rossmann, Happy belle, Pampers - ezek mind eresztettek vagy a kakit vagy a pisit, esetleg mindkettőt), ki kell tapasztalni melyik jó Nektek.

Boldog babázást majd!

2011. máj. 10. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudom :) Én is 35 hetes vagyok, vettem 2 csomag 1-est, a többi szerintem 2-es lesz,amit veszek. Egyenlőre várok milyen súllyal születik meg a baba. Ez a 2 csomag pár napra elég, aztán veszek akkorát,amekkora kell.
2011. máj. 10. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi New Born pelust vettünk, Pamperset (3-5 kg között). Kb. 1 hónapig ezt használtuk, utána vettünk Pampers Mini pelust (3-6 kg-ig). Lányom amúgy 3330 grammal született.

Én szeretem a Pamperst nagyon.

Sokat ne vegyetek elsőre!

2011. máj. 10. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Babám 3680 g-mal született és egy darabig elég volt az 1-es. Mi utólag vettünk belőle vagy 3 csomaggal. Utána váltottunk. Szóval neked mindenképpen 1-essel kell kezdeni. Nekem Libero, Pampers vált be. Tesco-s nagyon sz@r volt, meg is maradt 1 egész csomag, fel se bontottam, alig vártam hogy az az 1 csomag elfogyjon. DM, Rossman tűrhető. Ha van akcióban Libero, Pampers akkor azt veszem, amúgy DM-est, mert nagyon drágák.
2011. máj. 10. 12:07
 6/11 anonim ***** válasza:
lányom korababa lett 1980g-al. a kórházban mikor kikerült az inkubátorból már a kettest kapta. igaz hogy hasa közepéig ért neki, de nagyon sokáig kettest használtunk.
2011. máj. 10. 12:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Akkor veszek 1-1 csomagot mind 2 meretbol, utanna meglatjuk mi lesz.

Fiuknak mas jo, mint lanyoknak? Mert kis meretnel eddig nem lattam, hogy kulon nemekre is volna pelus.

Fiut varunk. A fiuknak melyikek a legjobbak es mire figyeljek majd oda?

2011. máj. 10. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem is fiam van,én vettem csomag huggies newborn-t, csomag pampers newbornt és csomag liberot.3150 grammal született a kisfiam,egy darabig használtuk az 1-es pelust.szerintem 1 csomagot vegyél és majd kiderül,allergiás-e valamelyikre,illetve melyik válik be.nálunk végül a libero lett a nyerő.
2011. máj. 10. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

A fiammal az egyest 2hétig használtuk, a kettes 1hónapig, a 3ast sokáig, most 5öst használ.

A lánykám 3hónapos 3ast használ. Havonta egy méret:P

Kicsiből nem érdemes sokat beszerezni. Hasra és combra híznak:))) és lehet a cicje is belefér majd a nagyba, de a lábát vörösre dörzsöli a kicsi.

2011. máj. 10. 13:18
 10/11 anya33 válasza:
Mindenképpen ujszülött pelust vegyél, de abból sem sokat, mert nekem is anno aztmondták 38- hetesen, hogy 2100g és megszületett 2 hét mulva 4100g-mal. Ha meg nem lessz akkora nagy sulyu akkor sokáig jó, de inkább hetente vegyél 1 zacsi val, minthogy elvágja a combját.
2011. máj. 10. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!