Melyiket vegyem: 10-11 éves Suzuki Swift vagy 7-8 éves Alto?
600ezer???? "Ennyiből már autót is vehetnél B+" :D Biztos jönni fog 1-2 ilyen vagy ehhez hasonló komment. Na, de komolyra fordítva a szót, én akkor az 1.0 Swiftet ajánlanám! :) A 2. autó azt jelenti, hogy ezen kívül van még 1 kocsid, vagy hogy időrendbe ez a 2.? Mert egy 1.0 szaladgálós kocsinak bőven megteszi, főleg, ha döntően városba vezetsz egyedül. :)
Ja és még valami. ilyen korú Swiftet már 3-400ezerét megkaphatsz és még meg is szólal! :D
Nem, valóban nem terveztem rallizni :D
Egyébként ahogy keresgélek, ilyen áron én bizony nem igen találok más autót, ami nem ezer éves vagy nem törött...
Úgy második, hogy sorrendben a második :) A jelenlegit szeretném eladni, mert az már matuzsálem. Ezt az apró infót igazából azért tettem hozzá, mert nem első, törni-nyomni-horzsolni való autónak venném :)
Szóval inkább a Swift? Akkor is, ha Altot kapnék fiatalabbat? Ja igen és az ilyen korú olcsóbb Swiftek, még egyet sem láttam élőben, csak hirdetéseket nézegetek egyelőre, de ha van egy csomó 2002es-2003as 550-ért, akkor valahogy nem bízom a 300ezresekben, mert (gondolom én) biztos ütöttek-kopottak, és/vagy millió kilométer van már bennük.
Suzuki Swift az stapa bírób mint az altó nekünk is volt ráadásúl mi munkáskocsinak használtuk nem csak személyszállításra,mellesleg a swiftnek nagyobb valamennyivel a kasztnija
300.000 is van 11-12 éves swift
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!