Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Suzuki Swift jobb a...

Melyik Suzuki Swift jobb a régebbi japán (1991-96) vagy az újabb magyar (96-)?

Figyelt kérdés

Elsősorban motorilag gondolom. 1.3-ba gondolkodok

[link] (régebbi)

[link] (újabb)

2013. febr. 5. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
A japán.
2013. febr. 5. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A motorja ugyan az csak a lámpákon és az utastérben volt egy kis esztétikai változás

Már az új swiftek nem oojan jók állítolag bár erről nem mondok semmit mert még nem volt olyanom és a mende mondákban nem hiszek

2013. febr. 5. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
A motorja ugyanaz, egy időben konténerben jött Japánból, asszem ma már itt szerelik össze.
2013. febr. 5. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
A régebbi is magyar! 92-től van magyar Suzuki! Esetleg a régebbi modellből előfordulhat néhány eredeti japán, mert azt valójában 89-től gyártották.
2013. febr. 5. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , de én úgy tudom hogy a régebbiek mind japánok csak ezek az újabbak nem.
2013. febr. 5. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Jol tudud. 95 ig keverték az autokat az itteniekkel, 96 óta csak itteni van. Viszont... A japók a mai napig is ragaszkodnak az ő általuk gyártott motorhoz, váltóhoz, itt csak beépítjük.

Az legenda, hogy van különbség, mert ott gyártják az összes motort.

2013. febr. 5. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom mint ha a 2002-2003-as utolsó szériának a motorjával variáltak volna valamit. Azoknak a dugattyúszoknyája van hogy leszakad. Ezt csak hallottam lehet hogy ez is csak valami hülye legenda.

Amúgy onnan ismered meg hogy melyik az igazi japán hogy ilyen a műszerfala: [link]

Meg persze az alvázszám is máshogy kezdődik mint a magyaroknak.

2013. febr. 5. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát a 7es válaszló képe alapján, akkor ez itt mind a 2 nálunk lett gyártva. Egyébként a hazánk Swiftjeinek már majdnem annyi közük van az eredeti japánéhoz, mint a nálunk kapható kínai kajának az eredetihez! Természetesen, mint mindenből, az eredeti az igazi. Viszont, az eredeti (japánban gyártott) Swifthez nem biztos, hogy minden nálunk legyártott alkatrész passzol. És egy tényleges eredeti cucc beszerzése elég költséges. Amúgy a japó swift beltere szerintem csúnyább, mint a 'magyar'.
2013. febr. 5. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
az utolsó szériák ( 2001-2003) jobban rohadnak, én is nézem a H- I-s rendszámos régi Swiftek rozsdásabbak mint sok E, F, G-vel kezdődő. Nekem a 23 éves sem rohad, kicsit elkezdett rozsdásodni a bal küszöb hátul, és ennyi. Ez pedig egy laza küszöb cserével megvan, alja jó, nyúlvány jó, doblemez jó.
2018. ápr. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!