Suzuki Swift nehezen veszi a 3-ast, mi lehet a baj?
Egyre nehezebben tudom kapcsolni, viszont a kuplung is kopott, azt most szeretném kicseréltetni. Lehet-e az az oka, vagy mindenképp a szinkrongyűrű?
Minden fokozatot szép vesz (nekem még a hátramenetet is, nem recseg, ahogy másoktól hallom), de kész kínlódás 3-asba tenni. Kétszer szoktam kuplungolni és akkor be tudom rakni.
Köszönöm!
A leírtak alapján nem a kuplunggal van a probléma..
Mindenesetre állíts rá egy picit a kuplungbowden csavarjára,hogy jobban kiemeljen.
Ja,Swiften szeret lelazulni a váltón lévő kuplungkiemelő kar,amibe a bowden megy,azt is nézd meg..
De akkor a többi fokozatot is nehezen kéne vennie nem?
Köszönöm, majd megpróbálom!
Két okból furcsa.
1,Tudok swiftet,amiben 1.200 000 km van,eredeti váltóval
2,A 2.fokozat szokta feladni leghamarabb.
Persze ezek nem zárják ki,hogy nálad a 3...
Igen, furcsa. Az enyémben garantál 150ezer van, előttem egy tulajdonosa volt egy idős bácsi.
Azon is gondolkoztam, hogy nem-e a rudazatban van elkopva valami. (Nem vagyok autószerelő, nagyon minimálisan értek hozzá).
A másik bajom, hogy hiába ismerek autószerelőt, a múltkor a féltengely csuklók cseréjéért többet kért, mint egy hivatalos szervíz. De majd el kell, hogy menjek megnézetni.
Ha magas fordulaton autózok, akkor nem szokott baj lenni.
Nem tudom honnan írsz,de Budafokon,a Lévay autószervíz nagyon korrekkt,30 éve ismerem őket.
Féltengely csere megvárható,és a kettő volt egy huszas,munkadíjjal együtt.
Én vennék rá egy bontott váltót...
Mert ha javításra kerűl nem csak a szinkron lesz cserélve ..és az új alkatrész nem olcsó..
Nézz körűl a racing bazaron........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!