Ez Bmw, ezeknek ennyi az ára.
De minden forint megéri XD
10-es vagyok újra.
Bocsánat, elszámoltam magam, nem 750, hanem 399+188+40= 627 000 Ft
én ezt ajánlom neked és nem fogod meg báni. hidd el, bmw tul költséges neked meg még nem sok érzéked lesz rá...szerviz igényes egy gép. és drága az alkatrész.
ez jo neked és kis formás.
................
...........................ez a leg jobb 90 lóeró 950 kilonak tudod mi az ...egy kis csikóóó feneked allat vad ló.
Nagyon jó kis gép, nekem 2000-es compactom van csak 1.9-es (Z3) motorral és komplett M-es futóművel. Ebben egyébként már van blokkolásgátló és kapcsolható kipörgésgátló, tehát télen egyáltalán nem vészes, a kipörgésgátló kanyarokban nagyon jól megfogja ha el akar kóvályogni a hátulja. (persze ésszerű határokon belül, ez sem írja át a fizika törvényeit)
A futóműre nagyon figyeljél, ugyanis a magyar utakra ritka allergiásak, és ha le van strapálva a futóműve az simán lehet 250.000 ft
Az elektromos ablakemelő szokott még viccelődni. Egy kis 200 ft-os műanyag kis tücsökp*cs szokott benne elpattanni, de ritka idegesítő pl. ha télen valamiért leengeded az ablakot és felfele menet elpattan akkor lehet anyázni.
Szerintem ez egy baromi jó autó, én nem bántam meg hogy ilyet vettem, annak ellenére hogy már túl van 2 komplett futómű felújításon és 1 motorgenerálon. Kanyargós utakon mindig vigyorogva vezetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!