Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival 20éves nőnek...

Friss jogsival 20éves nőnek ez a BMW milyen?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 23. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%

Jó csak nem télen...

Friss jogsival nem túl jó választás télen a hátsókerék hajtás....

(szerintem)

2013. febr. 23. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat kellene rákölteni. Muszály bmw? Vagy lehet más típus is?
2013. febr. 23. 18:32
 3/16 szántóvető ***** válasza:
a kocsi jól néz ki.
2013. febr. 23. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
Jól néz ki a kocsi, ennyi pénzt azért nem ér meg, alkudni kell DE: ez egy hátsókerék-meghajtású járgány. A 100 lovat nagyon meg fogod érezni. Csúszós utakon meg rémálom lesz vele közlekedni, elindulni. Így friss jogsival zero tapasztalattal nem ajánlanám.
2013. febr. 23. 18:33
 5/16 A kérdező kommentje:
csak érdekelt, igazából opel corsa, toyota yaris, wolkswagen polo és ford fiesta között gondolkodom, legyen "kis" autó 5ajtós
2013. febr. 23. 18:45
 6/16 A kérdező kommentje:
és peaugot 206
2013. febr. 23. 18:45
 7/16 anonim ***** válasza:

a hátsókerék pont nem gáz annyira mint sokat mondják. nekem is 99es 318i-m van és hóban sem gáz, sőt még imádok vele hóban driftelni :)

ára kicsit olcsó. nem kizárt hogy még kell rá költeni.

2013. febr. 23. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem rossz. Az alkatrészek sem a legdrágábbak, mert régebbi széria. A hátsó kereket nem tudom mennyire lehet ezekben érezni, nem hinném, hogy még ezekben van stabilizátor.

Az a 100 lóerő azért nem olyan sok, a régi autókat ne hasonlítsd a mai 100 lóerőhöz.

2013. febr. 23. 19:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem is compactom van. ( 23f)

Télen sincs semmi baj vele...

Bár az első pár havas alkalommal, friss jogsival majd izgulsz :-). Ha most megveszed bőven megszokod a következő télíg. Szórakoztató csúszkálni vele.

Egy kis ültetés, sötétítés, én nagyon vagány kis kocsi lesz.

2013. febr. 23. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha van annyi pénzed (522 000 + 188 000 Ft) akkor megéri.

Ha igaz, ami a leírásban szerepel, jó vétel lehet, természesen meg kell nézni élőben!

Képeken jól néz ki, valóban megkímélt lehet, ráadásul ott a vezetett szervízkönyv.

Mondjuk azt írja, hogy "a JVC fejegység + 4db gyári alufelni Pirelli gumikkal + 40.000, -Ft" az megéri, hiszen csak egy alap, modern rádiót veszel annyiért és akkor még nem beszéltünk a felniről a gumikkal.

Összesen 750 000-ra jönne ki, hát alkudni kell egy kicsit!

Nem kell tőle félni, mert hátsó kerék meghajtású, meg kell szokni, kezdő vezető meg amúgy se száguldozzon. Nekem is azt mondták: először lassan kell megtanulni vezetni, amikor az már jól megy, akkor lehet gyorsabban!

Ültetés nem kell, ablakfóliázás annál inkább! :)

2013. febr. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!