Használt autónál rejtett hibák javítása kinek a költsége?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Olyan problémám lenne hogy 2012. őszén vettem egy gépkocsit magánszemélytől. Az autó ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így kipróbálni nem volt lehetőség. Az eladó semmilyen hibát nem említett. Pár nappal később kiderült hogy az autónak nagyon is sok baja van. A hűtő lyukas volt, az autó törve volt (a kárpit alatt az ajtó színe más), az autó beázik esőben, és még nincs vége. Az eladót felhívva azt mondta ő elmondta a hibákat, majd mire megkérdeztük mégis milyen hibákat, azt válaszolta hogy nem a hibákat hanem a javításokat. (Elvileg ő több százezret költött a kocsira) Majd később elvitt egy autószerelőhöz hogy megnézzék a kocsit. Kiderült hogy csak a kipufogót javította a szerelő úr, amiről számlát nem adott, sőt az eladónak semmiről nincs számlája, holott azt mondta van. Fel akart ajánlani 15.000 Ft-ot, de ez sajnos a töredéke sincs a javítás árának. Mit lehet tenni ilyenkor? Közben elvittem egy szervizbe a gépkocsit ahol kaptam egy részletes átvizsgálást követően véleményt, illetve pár dolgot meg is csináltattam. Mi a legjobb megoldás hogy megkapjam a javítás árát? (A kocsit meg szeretném tartani) Köszönöm2013. febr. 17. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!