19 éves lánynak milyen autót ajánlanátok?
Használt Peugeot és BMW kabriókat már kaphatsz ennyiért. Kezdő autónak amúgy is jobban megéri használtat venni. Peugeot-ból vannak kisebbek is, 2 személyesek, de mindenképp biztonságosabb egy ilyen autó, mint egy Smart. Legalábbis én egy Smartban kb. halott embernek érezném magam. Amúgy a használtautó.hu-n indítottam egy keresést kabriókra, 2 milliótól 3-ig, ABS, ASR, klíma, elektromos ablakkal (ezek elég alapok, a többi rajtad múlik, mit szeretnél bele). Íme a találati lista: [link]
Jó autók vannak, de szerintem a kisebb csajos kategóriának leginkább a Peugeot felel meg. Bár van köztük VW is, azok is édesek, és jó autók, bár szerintem túl picik.
Japan autot soha tobbet! Mitsubitshim volt. Szerencsere sikerult eladni.
Nemet autot vegyel. Azok a legjobbak. Apamnak 34 eves a Mercedesze. Semmi baja. Nekem most Mini Morrison van. Imadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!