Robogó tuning, így jó?
Szerintem az új cuccokkal nem biztos hogy gyorsabb lenne,max erősebb.
50ccm-nek is megvannak a határai.
Ha már tunningfőtengelyt teszel bele akkor tegyél rá nagyobb hengert is,és ahhoz már egy sport kipuf is dukál azzal úgy kb 120körül karcolhat.Mentél már robogóval 120-al?Én igen és be kell hogy valljam hogy féltem rajta ,utána felültem egy rendes nagy motorra és ég és föld a különbség.
Amúgy amennyit ráköltesz a robogóra azt a pénzt már soha sem kapod vissza amikor elakarod majd adni:Jótanács,amennyit rászánsz a tunningra annyiból leteszed a jogsit és veszel egy nagyobb motort amit nem kell tunningolni és sokkal nagyobb élmény úgy a motorozás is..
Mégvalami, így a sok tunningal nem lessz megbízható a járgány:Tehát ne a világ végére utazz vele és mindig legyen a telódon lóvé :)
Ui :a variátort felesleges cseréni mert az csak a karakterisztikán változtat.
Habár nem szoktam robogókat tuningolni, abból a felsorolásból a "sport gyújtás + lendkerék" elég feleslegesnek hangzik - amíg nem hagy ki a gyári vagy nem éred el a felső fordulatszámát (ha van egyáltalán limit benne) akkor felesleges cserélni.
8-9e-ig még a régi megszakítós gépeket is el lehet forgatni, csak utána kezd rakoncátlankodni a megszakító - ezek az elektronikus vezérlésű, CDI-s cuccok meg még jobban bírják, szóval az pénzpazarlás lenne.
A főtengeLY is érdekes lenne, hogy mitől "sport", miben jobb mint a gyári.
A kipufogó mondjuk jó lehet - bár erősen függ a hengertől.
Viszont egy kis magánvélemény: remélem zárt pályán mész 90-et a kiskerekű robogóddal és nem fogsz egy gödör miatt nekiesni, neadjisten nekihajtani egy járókelőnek vagy autónak. Főleg ne az enyémnek, mert akkor a mentők kiérkezéséig még meg is verlek kétszer. Ha gyorsabban akarsz menni, akkor vizsgázz le és vegyél rendes motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!